O Brother Ali κυκλοφορεί ένα νέο album με τίτλο All The Beauty In This Whole Life. Ακούστε το παρακάτω. Ακούστε το εδώ.


1. “Pen to Paper” Feat. Amir Sulaiman
2. “Own Light (What Hearts Are For)”
3. “Special Effects” Feat. deM Atlas
4. “Can’t Take That Away”
5. “Dear Black Son”
6. “We Got This” Feat. Sa-Roc
7. “Uncle Usi Taught Me”
8. “Pray For Me”
9. “It Ain’t Easy”
10. “Never Learn”
11. “Tremble”
12. “Before They Called You White”
13. “The Bitten Apple” Feat. Idris Philips
14. “Out of Here
15. “All the Beauty in This Whole Life”

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης