Η κορυφαία Mary J. Blige επιστρέφει με ένα νέο LP με τίτλο Strength Of A Woman με συνεργασίες με Kanye West, DJ Khaled & Missy Elliott!


01. Love Yourself (feat. Kanye West)
02. Thick Of It
03. Set Me Free
04. It’s Me
05. Glow Up (feat. DJ Khaled, Missy Elliott & Quavo)
06. U + Me
07. Indestructible
08. Thank You
09. Survivor
10. Find The Love
11. Smile (feat. Prince Charlez)
12. Telling The Truth (feat. KAYTRANADA)
13. Strength Of A Woman
14. Hello Father

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης