O βετεράνος rapper Raekwon επιστρέφει με ένα νέο album με τίτλο The Wild με παρουσίες από τους CeeLo Green και Lil Wayne.


01. The Wild Intro
02. This Is What It Comes Too
03. Nothing
04. Bang Head Right (skit)
05. Marvin (feat. CeeLo Green)
06. Can’t You See
07. My Corner (feat. Lil Wayne)
08. Fuck You Up Card (skit)
09. M&N (feat. PURE)
10. Visiting Hour (feat. Andra Day)
11. Bang Fall Down (skit)
12. The Reign
13. Crown Of Thorns
14. Purple Brick Road (feat. G-Eazy)
15. You Hear Me
16. Bang Outro

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης