O Rick Ross επιστρέφει με το 9ο άλμπουμ της καριέρας του με τίτλο Rather You Than Me και μάλιστα με συνεργασίες με τους Nas, Ty Dolla $ign, Jeezy, Anthony Hamilton και άλλους. Στο νέο, αυτό, project θα βρούμε και ένα τραγούδι με τίτλο “Santorini Greece”!.


01. Apple Of My Eye (feat. Raphael Saadiq)
02. Santorini Greece
03. Idols Become Rivals (feat. Chris Rock)
04. Trap Trap Trap (feat. Wale & Young Thug)
05. Dead Presidents (feat. Jeezy, Future & Yo Gotti)
06. She On My Dick (feat. Gucci Mane)
07. I Think She Like Me (feat. Ty Dolla $ign)
08. Powers That Be (feat. Nas)
09. Game Ain’t Based On Sympathy
10. Scientology
11. Lamborghini Doors (feat. Meek Mill & Anthony Hamilton)
12. Triple Platinum (feat. Scrilla)
13. Maybach Music V (feat. Dej Loaf)
14. Summer Seventeen (feat. Yo Gotti)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης