Ο Pitbull επιστρέφει με ένα νέο album με τίτλο Climate Change και με συμμετοχές από Flo Rida, Jennifer Lopez, Enrique Iglesias, R. Kelly και άλλους. Ακούστε παρακάτω.


01. We Are Strong (feat. Kiesza)
02. Bad Man (feat. Robin Thicke, Joe Perry & Travis Barker)
03. Greenlight (feat. Flo Rida & LunchMoney Lewis)
04. Messin Around (feat. Enrique Iglesias)
05. Better On Me (feat. Ty Dolla $ign)
06. Sexy Body (feat. Jennifer Lopez)
07. Freedom
08. Options (feat. Stephen Marley)
09. Educate Ya (feat. Jason Derulo)
10. Only Ones To Know (feat. Leona Lewis)
11. Dedicated (feat. R. Kelly & Austin Mahone)
12. Can’t Have (feat. Steven A. Clark & Ape Drums)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης