Ο σπουδαίος Charlie Wilson επιστρέφει με ένα νέο album με τίτλο In To Win It και με συνεργασίες με Snoop Dogg, T.I., Wiz Khalifa, Pitbull και άλλους.


01. I’m Blessed (feat. T.I.)
02. Chills
03. Good Time (feat. Pitbull)
04. Us Trust (feat. Wiz Khalifa)
05. Precious Love
06. Smile For Me (feat. Robin Thicke)
07. In To Win It
08. Dance Tonight
09. Made For Love (feat. Lalah Hathaway)
10. Better
11. Gold Rush (feat. Snoop Dogg)
12. New Addiction
13. Amazing God

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης