Ο αγαπημένος Big Sean επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο album με τίτλο Ι Decided και με δυνατά feats από Εminem, The-Dream, Jeremih & Jhene Aiko!


01. Intro
02. Light (feat. Jeremih)
03. Bounce Back
04. No Favors (feat. Eminem)
05. Jump Out The Window
06. Moves
07. Same Time (Part 1) (feat. Jhene Aiko)
08. Owe Me
09. Halfway The Balcony
10. Voices In My Head / Stick To The Plan
11. Sunday Morning Jetpack (feat. The-Dream)
12. Inspire Me
13. Sacrifices (feat. Migos)
14. Bigger Than Me (feat. Starrah & Flint Chozen Choir)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης