H αγαπημένη Alicia Keys επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο album με τίτλο HERE και με μοναδικό feat τον Α$ΑP Rocky!


01. The Beginning
02. The Gospel
03. Pawn It All
04. Elaine Brown
05. Kill Your Mama
06. She Don’t Really Care / 1 Luv
07. Elevate
08. Illusion Of Bliss
09. Blended Family (feat. A$AP Rocky)
10. Work On It
11. Cocoa Butter
12. Girl Can’t Be Herself
13. You Glow
14. More Than We Know
15. Where Do We Begin Now
16. Holy War

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης