popstar never stop never stopping the lonely island

Η στιγμή που χιλιάδες άτομα περίμεναν έφτασε! Οι τρελοί των The Lonely Island επέστρεψαν με ένα ολοκαίνουριο album με τίτλο Popstar: Never Stop, Never Stopping που αποτελεί και το soundtrack της ομώνυμης ταινίας! Στο εν λόγω project θα βρούμε τα feats από κορυφαία ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως οι P!nk, Akon, Linkin Park & Adam Levine! Φυσικά, η μεγαλύτερη έκπληξη της tracklist είναι η παρουσία της γνωστής ηθοποιού Emma Stone σε ένα εντυπωσιακό edm track! Ακούστε το αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Apple.


01. I’m So Humble (feat. Adam Levine)
02. Hot New Single (skit)
03. Equal Rights (feat. P!nk)
04. Turn Up The Beef (feat. Emma Stone)
05. Finest Girl (Bin Laden Song)
06. Mona Lisa
07. Are Or Aren’t (skit)
08. Hunter The Hungry Is Gonna Eat (feat. Chris Redd)
09. Should I Move (feat. Akon)
10. 2 Banditos (feat. Chris Redd)
11. Things In My Jeep (feat. Linkin Park)
12. Kill The Music (skit)
13. Ashley Wednesday (feat. Seal)
14. Fuck Off
15. Donkey Roll
16. Trip To Spain (skit)
17. Ibitha
18. Owen’s Song
19. What Was The Beat? (skit)
20. Sick Glenda
21. Incredible Thoughs (feat. Michael Bolton & Mr. Fish)
22. Me Likey Dat
23. Legalize It
24. I’m A Weirdo
25. Karate Guy
26. Rock Rock Skate
27. Hey Ya Ho (feat. Chris Redd)
28. Maximus

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης