O Gucci Mane απελευθερώθηκε μετά από 3 χρόνια που πέρασε στις φυλακές για σειρά εγκλημάτων και αποφάσισε να το γιορτάσει με ένα τεράστιο compilation album με 44 τραγούδια, άλλα παλιά και άλλα πιο πρόσφατα. Ακούστε το εδώ.


01. Nothin On Ya
02. Use Me
03. I Heard (feat. Rich Homie Quan)
04. Get Money Nigga (feat. Meek Mill)
05. Bullet Wound
06. Fly Shit
07. Drink It Straight (feat. Trey Songz)
08. Going Steady (feat. Plies)
09. In My Business (feat. Drake & Sean Garrett)
10. Pussy Nigga (feat. Nicki Minaj)
11. Darker
12. Have It All (feat. Pharrell Williams)
13. Runnin Circles
14. Head Shots (feat. Rick Ross)
15. Act Up (feat. T-Pain)
16. Gym
17. Embarrassed (feat. Post Malone, Riff Raff & Lil B)
18. Work Ya Wrist (feat. Yo Gotti)
19. Chasin’ Paper
20. Take It Easy
21. No Hands (Remix) (feat. Waka Flocka Flame
22. Break Up (feat. Mario & Sean Garrett)
23. Trap House 3
24. Still Selling Dope
25. Squares Out Your Circle (feat. Future)
26. Get Wasted (feat. Plies)
27. Mama We Rich
28. Deuces (Remix) (feat. Chris Brown & Tyga)
29. Friends To The End (feat. Kevin Gates)
30. Off The Leash
31. Fuck The World (feat. Future)
32. Chasen Paper
33. Okay With Me (feat. 2 Chainz)
34. How Good Is This? (feat. Yo Gotti)
35. Too Sexy (feat. Jeremih)
36. Plain Jane (feat. T.I. & Rocko)
37. She A Soldier
38. Young Niggas (feat. Jadakiss & Fetty Wap)
39. Confused (feat. Future)
40. Dead People (feat. Ray)
41. Squad Car
42. Miracle
43. Freaky Gurl (Remix) (feat. Ludacris & Lil Kim)
44. Top In The Trash

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης