chris brown mixtape

O Chris Brown μετά από μία σειρά από επίσημα remixes κυκλοφορεί ένα ολοκληρωμένο mixtape, με τα feats των Jeezy και Tyga να ξεχωρίζουν. Ακούστε το και κατεβάστε το παρακάτω.


01. Shut Down (feat. Hoody Baby, Young Blacc, Young Lo & Dee Cosey)
02. Whippin (feat. Quavo & Section Boyz)
03. Socialize (feat. Kevin Gates , Young Blacc & Young Lo)
04. I Need Love (feat. Hoody Baby & Young Blacc)
05. Party Next Door (feat. Young Blacc)
06. Side Piece
07. Freed Up
08. Big Dreams (feat. Gangsta Robb & Hoody Baby)
09. Roller Coaster (feat. Keeis Stackz, Hoody Baby & Tracy T)
10. Like I Done It Before (feat. Young Lo)
11. Actin Like This (feat. Dee Cosey)
12. Love Gon Go (feat. Ryan Toby)
13. TrapHouse Blues (feat. Hoody Baby)
14. I Lean (feat. Tracy T & Hoody Baby)
15. Save The Drama (feat. Tracy T & Kevin Gates)
16. Faded To Sade (Remix) (feat. Lyrica Anderson)
17. Wrist (Remix) (feat. Jeezy & Young Thug)
18. Rumors (feat. Tyga)
19. Substance (feat. Hood Baby, Tracy T & Young Lo)

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης