Axtone Presents

Ο Μάρτης μπήκε για τα καλά και η Axtone Records παρουσιάζει το καθιερωμένο της podcast, με το πολλά υποσχόμενο και ανερχόμενο αστέρι της Shapov να αναλαμβάνει τα decks. Ακούστε το mixset και δείτε την tracklist με όλους τους τίτλους των κομματιών στη συνέχεια του άρθρου.


01. Shapov – Future Rave (Original) [Axtone Records]
02. The Chemical Brothers – It Began In Afrika [Astralwerks]
03. The Prodigy – Poison (95 EQ) [XL Recordings]
04. Shapov vs M.E.G. & N.E.R.A.K. – Everybody (Original) [Axtone Records]
05. The Chemical Brothers – Escape Velocity [Parlophone]
06. Hard-Fi – I Shall Overcome (Axwell Remix) [Necessary Records]
07. Röyksopp feat. Karin Dreijer Andersson – What Else Is There (Trentemoller Remix) [Virgin]
08. The Temper Trap – Trembling Hands [Liberation]

09. Michael Feiner – Mantra (Axwell Cut) [Axtone Records]
10. ID – ID
11. Promise Land – X-Press (Extended Mix) [Doorn Records]
12. CamelPhat feat. A.M.E – Paradigm (Shapov Remix) [Axtone Records]
13. Mark Ronson & The Business Intl. feat. Boy George & Andrew Wyatt – Somebody To Love Me (Congorock Remix) [Columbia]
14. ID – Touch
15. Jaydee – Plastic Dreams (Laidback Luke Bootleg) [White]
16. ID – ID
17. Swanky Tunes & Hard Rock Sofa – Steam Gun (Original Mix) [Dirty Dutch Records]
18. Skidka & Hard Rock Sofa – Moloko (Original Mix) [Protocol Recordings]

About Author

Νίκος Σκιάου (Nikko)

Author/Editor at Beat Town Ex-Owner/Founder of House Radio Athens