Third Party Presents Release Radio

Οι φοβεροί παραγωγοί Third Party εγκαινιάζουν και παρουσιάζουν το νέο τους ραδιοφωνικό podcast, που ακούει στο όνομα “Release Radio“. Ακούστε το πρώτο επεισόδιο και δείτε την tracklist με όλους τους τίτλους των κομματιών στη συνέχεια του άρθρου.


1. Third Party X Sentinel ‘Real Sound’
w/ Chemical Brothers ‘Galavanize’

2. Axwell Ingrosso vs Third Party ‘Dream Everyday Of My Life’
3. Corey James & Joakim Molitor – Morning Sun

*Release Radio Exclusive*
4. ID – ID (Release Records)

5. Third Party vs Mark Knight ‘Collide vs You Got The Love’
6. Third Party vs Axwell Ingrosso ‘Arrival vs Together’
7. Third Party – Waiting’
8. Arno Cost ‘Return’
9. Eric Prydz vs Third Party ‘Opus vs Feel’
10.Third Party X Arias ft. Daniel Gidlund ‘Nation(Rise Again)’
11. Third Party vs SHM ‘Power 2 Ibiza’
12. CamelPhat ‘Siren Song’ (NEW ID Remix)
13 .Kygo ‘Firestone’ (Third Party Private Remix)

About Author

Νίκος Σκιάου (Nikko)

Author/Editor at Beat Town Ex-Owner/Founder of House Radio Athens