Axtone Presents

Η κορυφαία Axtone Records μας παρουσιάζει αυτή την φορά τον θρυλικό παραγωγό Robbie Rivera, ο οποίος πρόσφατα κυκλοφόρησε το πολύ καλό single του με τον τίτλο “Falling Deeper“. Enjoy it!


01. Robbie Rivera feat. Shawnee Taylor – Falling Deeper (Original) [Axtone Records]
02. Danny Tenaglia – Elements (Original Mix) [Twisted]
03. New Order – Bizarre Love Triangle [Factory]
04. Robbie Rivera – Funk-A-Tron (Robbie Rivera’s Main Mix) [Subliminal]
05. The Prodigy – Out Of Space [XL Recording] 06. Deadmau5 – Not Exactly [mau5trap]
07. Gorgon City feat. Laura Welsh – Here For You [Virgin / EMI]

08. Years & Years – King (The Magician Remix) [Polydor]
09. The Writers Block – She’s A Freak (Robbie Rivera Mix) [All About The Melody]
10. Armand van Helden – The Funk Phenomena (Starkillers Mix [Henry Street Music]
11. Peter Gelderblom & Randy Collé feat. MC Gee – Beat Of The Drum (Original Mix) [Zulu Records]
12. Michael Calfan – Treasured Soul (Chocolate Puma Remix) [Spinnin’ Records]
13. Murk – Dark Beat (Bootleg) [Murk Records]
14. Robbie Rivera & DJ Rooster – Saxo (Original Mix) [Juicy Traxx]
15. Shapov – Disco Tufli (Original) [Axtone Records]

About Author

Νίκος Σκιάου (Nikko)

Author/Editor at Beat Town Ex-Owner/Founder of House Radio Athens