T-Pain The Iron Way

Τρία χρόνια μετά το τελευταίο του project, o T-Pain “επισημοποίησε” το comeback του με ένα μεγάλο mixtape με τίτλο “The Iron Way” το οποίο περιέχει πολλά καλά κομμάτια. Στην νέα δουλειά του “Pizzle” μπορούμε να βρούμε συνεργασίες με γνωστά ονόματα όπως ο The-Dream, o Lil Wayne, o Big K.R.I.T. & o Bun B, καθώς επίσης και συμμετοχή γνωστών παραγωγών με τα ονόματα των DJ Drama, The-Dream & DJ Montay να ξεχωρίζουν. Απολαύστε το παρακάτω, το mixtape-part της σειράς “Gangsta Grillz” του DJ Drama.


01. Kill These Niggas
02. Disa My Ting (feat. Kardinal Offishall & KK Holiday)
03. Did It Anyway
04. Let Your Hair Down (feat. The-Dream & Vantrease)
05. Trust Issues (feat. Young Cash & Sean Jay)
06. Booty Butt Ass
07. 15
08. Sun Goes Down (feat. Audio Push)
09. The King (feat. Bun B & Big K.R.I.T.)
10. Hashtag
11. Personal Business (feat. Vantrease)
12. Need To Be Smokin
13. Relax
14. Heartbeat
15. Represent (feat. Yo Gotti & Snootie Wild)
16. Wait A Minute (feat. OG Maco)
17. Another Level (feat. Vantrease)
18. What You Know (feat. Migos & K Camp)
19. Let Me Thru (feat. Lil Wayne)
20. Ever

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης