live your music festival

To μουσικό site BullMp.com με συνεχή και επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της εναλλακτικής αγγλόφωνης μουσικής σκηνής στην Ελλάδα, παρουσιάζει τηνΠαρασκευή 20 Μαρτίου 2015 στις 21:30 στο Mεθοδία Live Stage στο Βοτανικό, το Live Your Music Festival 2015 με τρεις από τις καλύτερες νέες εναλλακτικές αγγλόφωνες μπάντες στο χώρο της Funk- Rock- Electronica μουσικής. Στη σκηνή θα βρεθούν Live με σειρά εμφάνισης οι: Viral (Rock-Soul-Blues-Funk), The Delay (Alternative Pop-Rock-Funk), The Partimers (Electronica-Nu Disco-Indie Dance).

Ωρα Έναρξης : 21:30

Διεύθυνση : Κωνσταντινουπόλεως 113 & Αγίου Ορους 15, Βοτανικός, Αθήνα, Τ.Κ 11743

Πρόσβαση με Μ.Μ.Μ : Σταθμός Μετρό Κεραμικός

Είσοδος : 6€ ([Περιλαμβάνει μπύρα)

Περισσότερες πληροφορίες για τις μπάντες θα βρείτε παρακάτω :

1) Viral

Οι Viral ξεκίνησαν τη μουσική τους πορεία τον Σεπτέμβριο του 2014. Η αιτία της δημιουργίας ήταν η κοινή ανάγκη των 5 μελών της μπάντας να παίξουν καλή μουσική, χωρίς στερεότυπα και μακριά από τα συνηθισμένα, με επιρροές από το χώρο της rock, blues, soul και funk μουσικής. Έχουν ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες εμφανίσεις τους σε φεστιβάλ και μικρές μουσικές σκηνές, ενώ παράλληλα ετοιμάζουν το δικό τους υλικό. Στόχος; Να γίνουν αυτό που λέει και το όνομά τους!

Οπτικοακουστικό υλικό τους μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links:

Viral – Got My Mojo Working (Etta James Cover) : https://youtu.be/YfGAG7FcMxw

Viral – Whole lotta love (Led Zeppelin cover) : https://youtu.be/ueSglHbxnhk

Viral – Roxanne (The Police cover) : https://youtu.be/JJ7Mkcw_mpA

Facebook Page : https://www.facebook.com/viralbandgr

2) The Delay

Οι Delay, το δυναμικό αγγλόφωνο Alternative Pop-Rock-Funk συγκρότημα από την Αθήνα δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2010. Η μουσική τους έχει επιρροές απόalternative μπάντες όπως οι Red Hot Chili Peppers, οι Muse οι Arctic Monkeys, οι Kasabian, οι BlackKeysκ.α Η μπάντα έχει δεχθεί πάρα πολύ θετικές κριτικές για την ερμηνεία, το δυναμισμό και την ενέργεια των μελών της στις Live εμφανίσεις τους σε σημαντικούς συναυλιακούς χώρους της Αθήνας. Η καλή τους φήμη έφτασε στο Δήμητρη Κοργιαλά που τους ξεχώρισε και τους επέλεξε τον Δεκέμβριο του 2012 να συμμετέχουν σε Live εμφανίσεις του.

Τον Απρίλιο του 2013 αναδείχθηκαν στην 1η θέση της ψηφοφορίας κοινού στο ΒullMp Radio Show Contest 2013 στο Moreradio ανάμεσα σε 36 δημοφιλείς, καταξιωμένους και νέους καλλιτέχνες/συγκροτήματα που ήταν συνυποψήφιοι και βραβεύθηκαν στο Live event της απονομής που καλύφθηκε από τοMTV Greece.

Τον Μάιο του 2013 βραβεύθηκαν από την Unesco νομού Πειραιώς και Νήσων για την εξαιρετική εμφάνισή και συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα του οργανισμού.

Το Σεπτέμβριο του 2014 εμφανίστηκαν στο Athens Beer Festival 2014 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και κέρδισαν τις εντυπώσεις με την δυναμική τους εμφάνιση.

Τον Ιανουάριο του 2015 πραγματοποίησαν ακόμα μια δυναμική εμφάνιση στο No Limits Rock Festival υπό την αιγίδα του Δήμου Χαιδαρίου στην παρουσίαση του αθλήματος rugby.

Το Φεβρουάριο του 2015 βρέθηκαν για 3 συνεχόμενες εβδομάδες ( 18/2/15 – 4/3/15 ) στην 1η θέση στα Alternative Athens Charts στο αμερικάνικο μουσικόsite Reverbnation ενώ το Μάρτιο του 2015 βρέθηκαν στην 5η θέση του TOP40 στα World Music Charts στο αγγλικό μουσικό site Beat100.

Tο πρώτο αγγλόφωνο alternativerock κομμάτι τους έχει τίτλο Framed σε παραγωγή του Greggy K. (κιθαρίστα και παραγωγού των Matisse και των EchoTrain) και αποτελεί δυναμικό ξεκίνημα στη δισκογραφική δουλειά τους που ετοιμάζουν πυρετωδώς αυτή την εποχή ενώ παράλληλα συνεχίζουν τις επιτυχημένεςLive εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα.

Οπτικοακουστικό υλικό τους μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links:

Live Performances

The Delay Live @ Beer Festival 2014 : http://youtu.be/jjL70aG8GiE

The Delay – Lonely Boy / Misirlou, Black Keys Live cover (special guest η Τζώρτζια Κεφαλά τραγουδίστρια του συγκροτήματος Μπλέ):http://youtu.be/XXGMHR1vup8

The Delay – Personal Jesus / Uprising, Depeche Mode / Muse Live cover : http://youtu.be/NCqFpwLyF3w

The Delay – Framed Live @ No Limits Festival 2015 : http://youtu.be/kNAroyMfiFo

Radio appearances

The Delay – Why’d you only call me when you’re high, Arctic Monkeys cover (Unplugged@Rocha Radio): http://youtu.be/mwS86gk-Dk4

The Delay – Lonely Boy / Misirlou, Black Keys Cover (Unplugged@ Atlantis 105.2 FM) :http://youtu.be/Gu6cSCosee4

TV appearances

The Delay – Best Music Artist@BullMp Radio Show Awards 2013 – MTV Greece: http://youtu.be/TDZvXsBIJ90

Special Covers / Remixes

Τhe Delay – Eleanor Rigby (The Beatles Cover) : http://youtu.be/hi8AYyvXlKM

Tracks

The Delay – Framed (Streaming Link):http://www.jumpingfish.gr/user-song/framed/314113

The Delay – Framed (Download Link) : http://www.reverbnation.com/thedelay/song/22757362-framed

Facebook Page : https://www.facebook.com/DelayOfficial

Reverbnation page : https://www.reverbnation.com/thedelay

3) The Partimers

Οι Partimers είναι ένα δυναμικό ντουέτο στο χώρο της Electronica / Nu Disco / Indie Dance μουσικής. Αποτελείται από τους Billy Zed & St Joan.

Ο Billy Zed (Βασίλης Ζερβός) είναι μουσικός, DJ και παραγωγός, ιδρυτικό μέλος του επιτυχημένου alternative rock συγκροτήματος Matisse, που πλέον ασχολείται δικές του παραγωγές στην ηλεκτρονική μουσική (original tracks και remixes).

Το καλοκαίρι του 2013, μαζί με την St Joan (Ιωάννα Σταθούλια –DJ/Vocalist) ξεκίνησαν στην Αθήνα ένα νέο μουσικό project, “Τhe Partimers”, όπου πάντρεψαν την ηλεκτρονική και πειραματική διάθεση του Billy Zed με τις ’80s καταβολές και επιρροές της St Joan. Το αποτέλεσμα ήταν το πρώτο τους EP “Superlove”, που κυκλοφόρησε την Ανοιξη του 2014 από την Hawaii Records και περιλαμβάνει 4 κομμάτια τα οποία ακροβατούν ανάμεσα σε nu disco, indie dance και ’80s electronica ήχους.

Το καλοκαίρι του 2014, το κομμάτι τους “Much More” (http://youtu.be/YM5BOo0VHOM), ήταν η πρόταση του MAD TV στο διαγωνισμό του μουσικού site:Jumpingfish.gr ενώ την ίδια εποχή οι Partimers ήταν ανάμεσα στις 5 προτεινόμενες μπάντες για να εμφανιστούν στο Live της Lady Gaga στο Ολυμπιακό στάδιο στην Αθήνα.

Τον Μάρτιο του 2015, παρουσίασαν τo πρώτο κομμάτι τους Video & Tapes (http://www.reverbnation.com/thepartimers/song/23109850-partimers-video-and-tapes-radio) από το νέο τους album “Polaroid Dreams” που ετοιμάζουν αυτό τον καιρό και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015, ενώ παράλληλα συνεχίζουν τις Live εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα.

Οπτικοακουστικό υλικό τους μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links:

TV appearances

The Partimers Live @Jumping Fish Studio – MAD TV (full show) :

https://youtu.be/Jz6-BzRSJio

The Partimers – “Much More’’ Live @ Jumping Fish Studio – MAD TV :

https://youtu.be/Jz6-BzRSJio

The Partimers – ‘’Superlove’’ Live @ Jumping Fish Studio – MAD TV :

https://youtu.be/s0pGORv7YkM

The Partimers – ‘’Take a Ride in the sky’’ Live @ Jumping Fish Studio – MAD TV :

https://youtu.be/vHT-07PflZw

The Partimers – ‘’Radio Italiano’’ Live @ Jumping Fish Studio – MAD TV :

https://youtu.be/8HgbVbvgiEo

Radio appearances

The Partimers – “Much More” Live @ En Lefkw 87,7 FM (Jumping Fish on Air) : https://youtu.be/Fyxktd36waQ

Special Covers / Remixes

The Partimers – Don Quixote (Magazine 60 cover) :

https://youtu.be/nPg5k2GbBUk

The Partimers – Much More (dim zach remix) :

https://youtu.be/LcJdhuRxLPI

The Partimers Much More Beatmix Version :

https://youtu.be/I1-m5cLozjk

The Partimers – Much More (Bombero Remix) :

https://youtu.be/hwY8rx5Syn4

Tracks

The Partimers – Videos and Tapes :

http://www.reverbnation.com/thepartimers/song/23109850-partimers-video-and-tapes-radio

https://youtu.be/8B3U2lFDgA0

The Partimers – Take a Ride in the sky: http://www.reverbnation.com/thepartimers/song/23108659-partimers-take-ride-in-sky

https://youtu.be/SND5GM7USvg

The Partimers – Radio Italiano :

https://youtu.be/5Nn3g6MFQrY

The Partimers – Much More (Radio Edit) :

https://youtu.be/YM5BOo0VHOM

The Partimers – Superlove (Radio Edit) :

https://youtu.be/I_MAuQRBJq0

Facebook Page : https://www.facebook.com/ThePartimers

Reverbnation Page : http://www.reverbnation.com/thepartimers

Λίγα Λόγια για το BullMp.com

Το BullMp.com είναι ένα μουσικό site που δημιουργήθηκε το 2010 και ξεκίνησε να φιλοξενεί και να προβάλει μουσικά συγκροτήματα, νέους, ανερχόμενους αλλά και ήδη καταξιωμένους μουσικούς καλλιτέχνες που το πάθος για τη μουσική και τη δημιουργικότητα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή τους!

H φράση Be-Living Your Music Passion αποτελεί τόσο το ακρωνύμιο BullMp όσο και τον σημαντικότερο λόγο δημιουργίας και επιτυχίας του siteκαι της ραδιοφωνικής εκπομπής BullMp Radio Show με τον Maik BullMp που φιλοξενεί ανερχόμενα μουσικά ταλέντα καθώς και επιτυχημένους δημοφιλείς καλλιτέχνες και συγκροτήματα μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις και SpecialUnpluggedSessions.

Εξίσου επιτυχημένα είναι και τα ραδιοφωνικά βραβεία Bullmp Radio Show Awards που διοργανώνονται κάθε χρόνο και αναδεικνύουν τους αγαπημένους καλλιτέχνες των ακροατών έχοντας την προβολή και την στήριξη ελληνικών και διεθνών μουσικών μέσων επικοινωνίας.

Το BullMp.com δεν επαναπαύεται ποτέ και συνεχίζει να ανακαλύπτει και να παρουσιάζει νέους εμπνευσμένους καλλιτέχνες και μουσικά συγκροτήματα εγκαινιάζοντας ένα νέο θεσμό το Live Your Music Festival όπου έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε LiveonStageτους πιο ξεχωριστούς και ταλαντούχους Έλληνες καλλιτέχνες και συγκροτήματα.

Social Media Links :

Web Site: www.BullMp.com

Facebook Page : www.facebook.com/Bullmpdotcom

Twitter Profile: http://twitter.com/BullMpdotcom

Youtube channel: www.youtube.com/bullmp01

BullMp Radio show : http://www.bullmp.com/p/radio.html

BullMp Radio Show Audio : http://www.mixcloud.com/bullmp/

BullMp Radio Show Videos: https://www.youtube.com/playlist?list=PLC0A29FD5716F6084

Contact :

General Info Email: BullMp.info@gmail.com

Media Press Email: BullMpmedia@gmail.com

About Author

Beat-Town Team