Avicii – Le7els Episode

O διάσημος παραγωγός Avicii μας παρουσιάζει το 33ο επεισόδιο από τον μηνιαίο του podcast με τον τίτλο “Le7els”.


01. Eric Prydz vs. CHVRCHES – Tether (VIRGIN)
02. Fox Stevenson – Sweets (Soda Pop) (SPRS)
03. Alex Adair – Make Me Feel Better (Don Diablo & CID Remix) (HEXAGON)
04. Zonderling – Telraam (SPRS)
05. EDX vs. Clean Bandit feat. Jess Glynne – Collateral Bandits (Jack Eye Jones Club Mash) (ENORMOUS TUNES)
06. ID – ID
07. Sultan & Ned Shepard feat. Tegan & Sara – Make Things Right (SPINNIN’)
08. Tujamo & Jacob Plant – All Night (FLY EYE)
09. Borgeous feat. Julia Michaels – They Don’t Know Us (SPINNIN’)
10. Lazy Rich feat. Trinidad Jame$ – Hit That (DOORN)
11. David Guetta feat. Emeli Sandé – What I Did For Love (MORTEN Remix) (WHAT A MUSIC)
12. Quintino – Escape (SPINNIN’)
13. Tiësto & KSHMR feat. Vassy – Secrets (MUSICAL FREEDOM)
14. Bob Sinclar feat. Vybrate & Queen Ifrica & Makedah – New New New (Avicii Meets Yellow Mix) (STRICTLY)

About Author

Νίκος Σκιάου (Nikko)

Author/Editor at Beat Town Ex-Owner/Founder of House Radio Athens