Mixtape: Tiësto’s Club Life Podcast 409

Mixtape: Tiësto’s Club Life Podcast 409


Νέα εβδομάδα με τον μαέστρο Tiesto να μας παρουσιάζει το 409ο επεισόδιο από το επικό “Club Life” podcast του.


001 Mikey B – Stay A While (Tiësto Remix)
002 Eelke Kleijn – Mistakes I’ve Made (Zonderling Remix)
003 Cedric Zeyenne feat. Evelyn – Body Language (Matvey Emerson Remix)
004 Hellberg X Martin Garrix & DVBBS X Galantis – Galantis, Saviors of Gold Skies (Disco Fries Bootleg)
005 Daddy’s Groove X Tiesto X MOTi, Dzeko & Torres X Kastra – Redlights Go Boom Boom Boom (Disco Fries Bootleg)
006 Style of Eye feat. Anna Stahl – More Than A Lover
007 Tiësto vs. Maarcos – Escape Gallant (A&G Mash-up)
008 A&G – Filthy Beats
009 Matisse & Sadko – Persia
010 CID vs. Oliver $ & Jimi Jules – The Pushing Night On (Luca Lecce Edit)
011 Michael Jackson – Beat It (Wahlstedt Remix)
012 Hardwell feat. Amba Shepherd – United We Are
013 Cirez D – On Off (Jewelz & Sparks Melbourne Version)
014 Tiësto & MOTi – Blow Your Mind

About Author

Νίκος Σκιάου (Nikko)

Author/Editor at Beat Town Ex-Owner/Founder of House Radio Athens