19

Δέκατη ένατη εβδομάδα παρέα με το Throwback Sundays, στο οποίο θα σας παρουσιάσουμε άλλα πέντε μεγάλα κομμάτια του πρόσφατου παρελθόντος όπως κάθε Κυριακή.

1) Fabolous feat. Jeremih – My Time

Πρώτη επιτυχία της ημέρας είναι η συνεργασία των Fabolous & Jeremih σε παραγωγή των The Runners. Ο λόγος για το My Time που κατάφερε να φτάσει στις πρώτες θέσεις των charts.

2) Lil Jon feat. E-40 & Sean P. – Snap Yo Fingers

Δεύτερο track για σήμερα είναι το hit του Lil Jon με τίτλο Snap Yo Fingers που κατέκτησε την κορυφή των charts και είναι σε συνεργασία με τους E-40 & Sean P. και σε παραγωγή του ίδιου του Lil Jon.

3) Kardinal Offishall feat. Akon – Dangerous

Στην μέση της λίστας μας για αυτήν την εβδομάδα βρίσκεται το κλασσικό hit των Κardinal Offishal και Akon, το Dangerous που είναι παραγωγής του DJ Kemo που σημείωσε σημαντική επιτυχία σε διάφορα σημαντικά charts.

4) Black Eyed Peas – Meet Me Halfway

Προτελευταίο τραγούδι είναι το Meet Me Halfway των Black Eyed Peas που κατέκτησε και εκείνο με την σειρά του τις πρώτες θέσεις αρκετών χωρών. To tune αυτό είναι παραγωγής του βασικού μέλους του συγκροτήματος, will.i.am.

5) Pitbull feat. T-Pain – Hey Baby (Drop It To The Floor)

Τελευταίο κομμάτι για σήμερα είναι μία εκ των μεγαλύτερων επιτυχιών του Pitbull. O λόγος για το Hey Baby (Drop It To The Floor) που είναι παραγωγής του Sandy Vee και σε συνεργασία με τον T-Pain, φτάνοντας το Top5 των charts.

About Author

Παναγιώτης Χριστουλάκης