dreamland

Υπάρχουν πολλές προσδοκίες από το συγκεκριμένο φεστιβάλ και παρ’ ότι δεν μπορούμε να βάλουμε το χέρι στην φωτιά σ’ ότι αφορά το τελικό αποτέλεσμα αυτού του μεγάλου εγχειρήματος, αυτό που είναι σίγουρο είναι η δουλειά που έχει πέσει από τους ανθρώπους του Dreamland Festival με μοναδικό στόχο την δική μας διασκέδαση. Αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο μας περιμένει ένα πολύ μεγάλο πάρτι με μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες Djs από τον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής και σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σ’ ότι αφορά τα εισιτήρια, line up και σημαντικές πληροφορίες για τον χώρο της διοργάνωσης. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί, ότι το πρόγραμμα ξεκινάει στις 12:00 ενώ το main stage με τα “μεγάλα” ονόματα θα “ανοίξει” τα decks του για τον κόσμο στις 19:00 η ώρα.

“Το πρώτο μεγάλο Φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής και πολιτιστικών δρώμενων έρχεται στην Αρχαία Ολυμπία, στην παγκόσμια κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων και Ιδεωδών, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδος.

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η χωρίς όρια συνεργασία όλων των ειδών μουσικής, τέχνης και πολιτισμού, καθώς και η ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων για μια οικολογική αφύπνιση και ευαισθητοποίηση.

To Dreamland Festival πρόκειται για ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα Φεστιβάλ, που φιλοδοξεί να κερδίσει μια σημαντική θέση στα διεθνή πολιτιστικά δρώμενα.

Το Dreamland Festival θα συγκεντρώσει πάνω από 30 κορυφαίους Έλληνες dj της dance μουσικής, τους οποίους θα πλαισιώνουν χορευτές με ιδιαίτερα show, θα αποτελέσει αφετηρία για συμμετοχικά δρώμενα με κύριο στοιχείο την προάσπιση του Ολυμπισμού, καθώς και θα συμβάλλει σε μεγάλο μέρος στη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος μέσα από δημιουργικές ενημερώσεις.

Το Dreamland Festival θα λάβει χώρα από 25 έως και 27 Ιουλίου 2014, στην OLYMPIA LAND δίπλα στις όχθες του ποταμού Αλφειού, στην Αρχαία Ολυμπία.

Η Αρχαία Ολυμπία, η γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι από τους πλέον γνωστούς προορισμούς στην Ελλάδα και ένα από τα πιο ισχυρά brandname παγκοσμίως.

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν πάνω σε εθελοντικές δράσεις και να λάβουν μέρος σε διαδραστικά εργαστήρια για την οικολογία, την τέχνη και τη φιλοσοφία, καθώς και σε αθλητικές δραστηριότητες στον Αλφειό ποταμό (καγιάκ, rafting,hydrospeed, κτλ).

Line up:
dreamland3

Τιμές εισιτηρίων :
-μονοήμερο εισιτήριο : 15€ (προπώληση)
-3μερο εισιτήριο : 40€ (προπώληση)
-3μερο εισιτήριο +κάμπινγκ : 50€ (προπώληση)
-VIP ticket 100€ προσφορά μέσω Viva / 150 € τιμή κανονική

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ www.viva.gr (διαδικτυακά) – PUBLIC – SEVENSPOTS – ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ (στα κατατόπους καταστήματα σε όλη την Ελλάδα).

ΚΤΕΛ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΣ DREAMLAND ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ!

ΠΕΜΠΤΗ 24/07/2014

Αναχώρηση από: Θεσ/νίκη (10:00) – Λάρισα (12:00) – Λαμία (13:45)
Αναχώρηση από: Αθήνα (14:00)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/07/2014

Αναχώρηση από: Θεσ/νίκη (09:45) – Λάρισα (11:35) – Λαμία (13:30)
Αναχώρηση από: Γιάννενα (13:15), σταθμός αναχώρησης: Ξενοδοχείο Epirus Palace
Αναχώρηση από: Καλαμάτα (15:00)
Αναχώρηση από: Πάτρα (15:00)
Αναχώρηση από: Αθήνα (10:00) και (12:00)

Σημείωση: Τα λεωφορεία θα αναχωρούν από τους σταθμούς του ΚΤΕΛ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιδεικνύουν το εισιτήριο εισόδου του φεστιβάλ ή κάποιο επίσημο αποδεικτικό, για να ισχύουν οι μειωμένες τιμές.

ΤΙΜΕΣ ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (Δευτέρα 28/07)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ_50€
ΑΘΗΝΑ_25€
ΠΑΤΡΑ_10€
ΚΑΛΑΜΑΤΑ_10€

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 26210 27156 Ή ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΤΟ http://www.ktelileias.gr/
Η είσοδος στο χώρο του φετσιβάλ μπορει να γίνεται από την Τεταρτη 23 Ιουλίου και η αποχώρηση έως και μια εβδομάδα μετά το τέλος του φεστιβάλ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.

Tips:
Στο χώρο του φεστιβάλ υπάρχει διαμορφωμένο camping, στο οποίο μπορεί κανείς να μείνει κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, εφόσον διαθέτει δικό του εξοπλισμό.

Μέσα στον χώρο υπάρχουν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εστιατόρια κάθε τύπου, όπως πιτσαρίες, hot dog, γλυκά, καφετερια, αναψυκτήριο κ.τ.λ.

Στο χώρο του φεστιβάλ δεν μετράνε τα “ΛΕΦΤΑ” αλλά οι “ΜΑΡΚΕΣ”! Τις μάρκες αυτές τις παραλαμβάνει κανείς μέσα στο χώρο από τις ειδικές τράπεζες που υπάρχουν εκεί και μ’ αυτές κάνει τις συναλλαγές του για τρόφιμα, ποτά και αναμνηστικά δώρα.

All Around Djs Stage
all around stage

.

Best Radio DJs Stage
dreamland nest radio

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος