Ερωτευμένοι με τη …House!

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ο Sharam Jey  στο Cougar Night Club

Δεκελέων 26-Γκάζι –Τηλ. : 216 900 2000

sharam-jey-friday-14-valentine

Ένας από τους καλύτερους dj και παραγωγούς στην ηλεκτρονική μουσική και πασίνωστος για τα απογειωτικά remix του,  ο Sharam Jey έρχεται την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στη σκηνή του ολοκαίνουριου και υπέρκομψου Cougar Club στο Γκάζι για την απόλυτη εμπειρία!

Όταν σκεφτόμαστε  χορευτική  μουσική, οι περισσότεροι φέρνουμε στο μυαλό μας κάτι το επαναληπτικό, που «τρυπάει τα αυτιά» και είναι συνήθως δίχως ιδιαίτερη έμπνευση.   Υπάρχουν ωστόσο ακόμη κάποι DJs- παραγωγοί εκεί έξω, που έχουν το «χάρισμα» να συνδέουν τη μουσική τους με το κοινό και να μεταφέρουν  την ενέργειά της στο κοινό. Ο συνδυασμός και των δύο είναι κάτι εκρηκτικό και είναι  ότι ακριβώς χαρακτηρίζει τον Sharam Jey !!

Ο Γερμανός παραγωγός που έχει καταφέρει με τα remix του να δώσει dance διάσταση στα τραγούδια του Μοby, Warren G, Faithless και Μylo θα βρίσκεται στο Cougar Club την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου έχοντας στις αποσκευές του, εκτός των άλλων, τα πιο δυνατά club tracks για groovy ήχους σε ένα ξέφρενο μουσικό party.

Warm up Set by Simos Danalis & George Pap

Ο  Sharam Jey … με λίγα λόγια!

O Sharam Jey είναι Dj και παραγωγός από την Γερμανία, που πολλοί θα τον χαρακτήριζαν ως ένα πραγματικό πολυεργαλείο. Ως γνήσιος λάτρης της μουσικής και του καλλιτέχνη χρησιμοποιεί κάθε ευκαιρία για να φέρει πιο κοντά τη μουσική του για τους clubbers σε όλο τον κόσμο . Απέκτησε εμπειρία σε στάδιο ως τραγουδιστής σε ένα ροκ συγκρότημα . Το Djing ξεκίνησε ως μια μερική απασχόληση, αλλά σύντομα μετατράπηκε σε πάθος.

Μας συστήθηκε το 2005 με το “4 Da Loverz”και ακολούθησε με το άκρως επιτυχημένο “In my blood”. Του αρέσει να “πειράζει” γνωστά τραγούδια αγαπημένων του καλλιτεχνών και συγκροτημάτων (Moby, Gossip, Faith no More, Mason & Roisin Murphy) ενώ δεν λείπουν και οι δυνατές συνεργασίες του με hot ονόματα της dance σκηνής όπως οι Princess Superstar, Tommie Sunshine, Andreas Hogby, Nik Valentino (of Lost Valentinos) και Cornelia.

About Author

Beat-Town Team