LL Cool J – Authentic - review - beattown

Δεν μας έφταναν σήμερα τα δύο ενδιαφέρον θεματάκια με το Ultra Festival και τον Ghostface Killah, να’ τος και ο LL Cool J με το ολοκληρωμένο preview του νέου και πολυαναμενόμενου δίσκο “Authentic”. Δείτε και την tracklist ακριβώς από κάτω από το player για να… ξέρετε τι ακούτε!


1. Bath Salt
2. Not Leaving You Tonight (feat. Fitz and the Tantrums & Eddie Van Halen)
3. New Love (feat. Charlie Wilson)
4. We Came To Party (feat. Snoop Dogg & Fatman Scoop)
5. Give Me Love (feat. Seal)
6. Something About You (Love the World) (feat. Charlie Wilson, Melody Thornton & Earth, Wind & Fire)
7. Bartender Please (feat. Snoop Dogg, Bootsy Collins & Travis Barker)
8. Whaddup (feat. Chuck D, Travis Barker, Tom Morello & DJ Z-Trip)
9. Between the Sheetz (feat. Mickey Shiloh)
10. Closer (feat. Monica)
11. Live For You (feat. Brad Paisley)
12. We’re the Greatest (feat. Eddie Van Halen)

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος