Πάμε λοιπόν για την φετινή μας κλήρωση! Το Beat-Town έκλεισε τα τρία χρόνια και από σήμερα σας δίνεται (όπως κάθε χρονιά) η δυνατότητα να κερδίσετε ένα αυθεντικό album. Επιλέξαμε δίσκους για όλα τα γούστα και CD που εκπροσωπούν τα αγαπημένα μουσικά είδη του site με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Φέτος αλλάξαμε την δυνατότητα σχολιασμού να γίνεται πλέον μέσω της πλατφόρμας του Facebook και γι’ αυτό τον λόγο δεν χρειάζεται πλέον η παλιά φόρμουλα με το e-mail σας. Διαβάστε στην συνέχεια του άρθρου τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να λάβετε μέρος. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 10 Δεκεμβρίου και μία μέρα μετά θα ανακοινωθούν οι δύο τυχεροί νικητές μέσω του fanpage μας στο facebook.

Πως να συμμετάσχετε:

1.)  Αφήστε ένα σχόλιο κάτω στο άρθρο με τον τίτλο του CD που επιθυμείτε

2.) Κάντε like στο Facebook group μας γιατί οι όποιες ανακοινώσεις και επικοινωνία θα γίνει μέσω του fanpage: http://www.facebook.com/beattown

3.) Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 10 Δεκεμβρίου και θα επικοινωνήσουμε μαζί τους με προσωπικό μήνυμα

Όροι:

1.) Μπορείτε να postάρετε όσα comments θέλετε, απλά δεν θα έχει καμία επιρροή στην συμμετοχή σας. Είτε με δέκα comments, είτε με ένα, θα έχετε τις ίδιες πιθανότητες για να κερδίσετε το αγαπημένο σας album.

2.) Μπορείτε να κερδίσετε ένα CD, αλλά μπορείτε να δηλώσετε περισσότερα για υποψήφια άμα δεν μπορείτε να αποφασίσετε άμεσα. Εφόσον κερδίσετε, θα τα βρούμε μέσω μηνυμάτων για όλες τις λεπτομέρειες

Σε περίπτωση που δεν έχετε Facebook: Αν κάποιοι από εσάς δεν έχουν account στον γνωστό ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε παρ’ όλα αυτά να συμμετάσχετε στέλνοντας mail στο info@beat-town.com με τον τίτλο του δίσκου που σας ενδιαφέρει. Παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε τον εν λόγω τρόπο μονάχα σε περίπτωση που δεν έχετε Facebook. Δεχόμαστε δεκάδες mail καθημερινά με μουσικά updates και υπάρχει περίπτωση να μην το δούμε αν δεχτούμε άλλα τόσα για τον διαγωνισμό ή να καταλήξει αυτόματα στα junk.

Καλή τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες!

.

1. Apollo Brown & O.C. – Trophies

2. Kendrick Lamar – Good Kid M.a.a.d City

3. Rihanna – Unapologetic (Limited Deluxe Edition)

4. Swedish House Mafia – Until Now

5. Thomas Gold – Axtone Presents Thomas Gold

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος