O Dirty South δεν θα μπορούσε να λείψει από τον “χορό” των ολοκληρωμένων Mixtapes και τον πιο καυτό μήνα! Κατεβάστε το έκτο επεισόδιο του “Phazing” εντελώς ελεύθερα και δείτε και την απαραίτητη tracklist.



01. Universal Love – Ritmo Da Rua (Dirty South Edit)
02. The New Iberican League feat. Roland Clark – Work It [Stereo Productions]
03. Joris Voorn – Goodbye Fly [Rejected]
04.  My Digital Enemy – Reaper [Toolroom]
05. Phunk Investigation & Schuhmacher – Critical [Great Stuff]
06. M83 – Midnight City [M83] w/ Skitzofrenix & Jeff Doubleu – Rushin’ [Sneakerz]
07.  Tom Staar – Home [Mau5trap]
08. Coldplay – Charlie Brown (Jacques Lu Cont Mix)
09. Those Usual Suspects & Nordean feat. Erick Hecht – Burn Forever [Phazing]
10. Rob Marmot & My Digital Enemy – African Drop (Tom Staar Remix) [Wall]
11. Example – Say Nothing (Hardwell & Dannic Remix) [Ministry Of Sound]
12. Dirty South & Alesso feat. Rudy – City Of Dreams [Phazing]
13. Alesso feat. Matthew Koma – Years (Vocal Mix) [Refune]

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος