Wiz Khalifa, 2 Chainz, Owl City, The-Dream και αρκετοί άλλοι αναμένονται να κυκλοφορήσουν τα ολοκαίνουργια τους albums. Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε όλους τους τίτλους και τις ημερομηνίες αλλά και κάποια εξώφυλλα. Η λίστα θα ανανεώνεται συνεχώς τις επόμενες ώρες με νέα LPs


Beanie Sigel – This Time

2 Chainz – Based On A T.R.U. Story

Insane Clown Posse – The Mighty Death Pop!

The-Dream – Love IV MMXII

Gunplay – Lil Cuete



Trey Songz – Chapter V

Bloc Party – Four

Lynyrd Skynyrd – Last Of A Dyin’ Breed

Owl City – The Midsummer Station

Brother Ali – Mourning In America & Dreaming In Color

Slim the Mobster – S.O.O.N. (Something Out Of Nothing)

DJ Khaled – Kiss the Ring

Paul Oakenfold –
We Are Planet Perfecto 2



Alanis Morissette – Havoc And Bright Lights

Flobots – The Circle In The Square

Wiz Khalifa – O.N.I.F.C

Keak Da Sneak – Cheedacheezisay!

Slaughterhouse – welcome to: Our House

Bjork – Vol. 6-Biophilia Remix Series

Brandy – Two Eleven

Pedro Del Mar – Playa Del Lounge 3

Meek Mills – ‘Dreams & Nightmares’

Sharam – Night & Day

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος