ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 22 (ex club22)

ΤΗΛ: 210 38 11 712

Κιν.: 695 51 82 694

Email: reserve@studio54nights.com

 Opening: Παρασκευή 16 Μαρτίου

Doors open at: 23.30

Οι νύχτες στο Studio54nights προβλέπεται να προκαλούν «αναταραχές»(…causin’ a commotion) μέσα από αξέχαστες επιτυχίες αλλά και ποικίλλα «μουσικά φλέρτ» διαφόρων δεκαετιών. Μέσα από εκρηκτικά happenings και ιδιαίτερες θεματικές βραδιές. Και όλα αυτά να συμβαίνουν από την Παρασκευή 16 Μαρτίου στο νέο – και όπως όλα δείχνουν το πιο hot σημείο- νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα. Στο Studio54nights (Βουλιαγμένης 22 – το πρώην club22)

Ο resident DJ Chris Fotakis ( γνωστός στο κοινό από τις μουσικές του επιλογές στο Caprice της Μυκόνου) με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο ανεβαίνει στο σετ του Studio54nights και υπόσχεται κάθε βράδυ να είναι ένα ξέφρενο πάρτι!!  Μουσικές από την χρυσή δεκαετία του 70 , disco – soul & funk  μέχρι τα hits των 90΄s &  00΄s. Ελληνικές και ξένες επιτυχίες στο mixer μαζί με αξέχαστα  pop hits απο τα 80’s . Από Donna Summer και  Bee Gees μέχρι τους Vegas,  τον Σάκη Ρουβά και τους Onirama. Επιλογές για ατελείωτο κέφι και χορό  κάτω από την discoball του Studio54nights.

Ένα διαφορετικό club στο οποίο η μουσική ξεσηκώνει αλλά  οι εκπλήξεις είναι ατελείωτες  καθώς οι  θεματικές βραδιές & τα shows ποικίλλουν. Με βάση ένα διαφορετικό θέμα κάθε φορά,  θα υπάρχουν χορογραφίες στις οποίες θα συμμετέχουν επαγγελματίες χορευτές, χωρίς αυτό βέβαια να αναιρεί την παρουσία και των freestyle χορευτριών. Από  το ξεκίνημα ως το τέλος της βραδιάς ο θεατής θα έχει κάτι να δει, κάθε φορά διαφορετικό, από ακροβάτες, breakdancers και ζογκλέρ μέχρι sexy βιολίστριες και διάσημοι Ελληνες ή ξένοι τραγουδιστές!

Ένας νέος χώρος στην Αθήνα ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό την Παρασκευή 16 Μαρτίου θέλοντας  να ανεβάσει τη «θερμοκρασία» στη νυχτερινή Αθήνα. Τραγούδια αγαπημένα, πολύχρωμα φώτα, ρυθμοί που παρασύρουν σε χορό, εντυπωσιακά happenings και το νέο Studio54nights will becausina commotion!!!

.

Ημέρες λειτουργίας :

Πέμπτη έως και Σάββατο  από τις 23.30, Κυριακή από τις 20.00

Τιμές :

  • Είσοδος με πρώτο ποτό-8€

(Είσοδος με πρώτο ποτό για φοιτητές*–με επίδειξη πάσου-5€)

  • Δεύτερο ποτό 10€

(Δεύτερο ποτό για φοιτητές– με επίδειξη πάσου – 7€)

  • Φιάλη Ουίσκι(απλό και special): 90€ ανά 4 άτομα, κομπλέ
  1. 1.     Φοιτητές(με επίδειξη πάσου): Φιάλη Ουίσκι(απλό και special) 75€ ανά 4 άτομα, κομπλέ
  • Φιάλη κρασί: 40€ ανά δύο άτομα, κομπλέ
  1. Φοιτητές(με επίδειξη πάσου): Φιάλη κρασί 35€ ανά 2 άτομα, κομπλέ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  • *ΟΛΕΣ οι  ανωτέρω φοιτητικές τιμές ισχύουν και για ανέργους με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.
  • Το  κατάστημα διαθέτει χώρο στάθμευσης των οχημάτων.
  • Free Parking για τους φοιτητές και άνεργους.

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος