Στα γενέθλια συνήθως φέρνουν δώρα στους εορτάζοντες, εδώ όμως αντιστρέφουμε λίγο τους ρόλους. Εσείς επιβραβεύεται το site κάθε μέρα με τις επισκέψεις σας και τα μέλη στο facebook group, και το Beat-Town σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε ένα αυθεντικό album! Δύο τυχεροί μπορούν να επιλέξουν μέσα από πέντε δίσκους το δικό τους δώρο και να προσθέσουν με αυτό τον τρόπο ένα πολύ καλό CD στην δισκοθήκη τους. Διαβάστε στην συνέχεια του άρθρου τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να συμμετάσχετε και ποιοι δίσκοι προσφέρονται για τον διαγωνισμό. Η κλήρωση θα τελειώσει στις 20 Νοεμβρίου και μία μέρα μετά θα ανακοινωθούν οι νικητές.

Πως να συμμετάσχετε:

1). Κάντε ένα απλό comment σε αυτό το άρθρο και χρησιμοποιείστε το σωστό mail σας

2.) Το e-mail σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να ενημερωθείτε από εμάς εφόσον κερδίσετε

3.)  Στο comment σας θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται το CD που επιθυμείτε.

Όροι:

1.) Μπορείτε να postάρετε όσα comments θέλετε με το ίδιο nickname ή e-mail, απλά δεν θα έχει καμία επιρροή στην συμμετοχή σας. Είτε με δέκα comments, είτε με ένα, θα έχετε τις ίδιες πιθανότητες.

2.) Στην προσπάθεια  ”κρυφών-πολλαπλών” comments με άλλο nickname, άλλο e-mail και πάει λέγοντας, δυστυχώς θα πρέπει να αποκλειστεί από την κλήρωση το συγκεκριμένο άτομο.

3.) Μπορείτε να κερδίσετε ένα CD, αλλά μπορείτε να δηλώσετε περισσότερα για υποψήφια. Εφόσον κερδίσετε, θα τα βρούμε μέσω e-mails για όλες τις λεπτομέρειες

Καλή τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες!

1. Jay-Z and Kanye West – Watch the Throne

.

2. Coldplay – Mylo Xyloto

3.Kaskade – Fire & Ice

 .

4. Evidence – Cats & Dogs

5. Rihanna – Talk That Talk

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος