Επιστρέψαμε λοιπόν, με τα 20 καλύτερα και πιο πετυχημένα Dance/House κομμάτια αυτής της εβδομάδας. Δείτε στην συνέχεια του άρθρου την λίστα με τα κομμάτια που μάζεψαν το περισσότερο airplay, που κέρδισαν τους ακροατές και που παίζονται συνεχώς στα νυχτερινά κέντρα της Ελλάδας. Όπως πάντα, σας έχουμε τα απαραίτητα links για μία άμεση και γρήγορη ακρόαση!
Οι HouseΤwins είναι κερδισμένοι από την κυκλοφορία του νέου τους single με τον τίτλο «Feeling», το οποίο βοήθησε έμμεσα στην επάνοδο του προηγούμενου τεράστιου hits τους. Οι LMFAO, Taio Cruz μπήκαν στην πρώτη 20αδα με τις τελευταίες τους κυκλοφορίες, η καινούργια δουλειά του Claydee πάει πολύ καλά και το φρέσκο beat του Flo Rida κερδίζει όλο και περισσότερο το ελληνικό κοινό.

20. Never – HouseΤwins (feat. Elle)

19. Sexy And I Know It – LMFAO

18. There She Goes – Taio Cruz feat Pitbull

17. Deep Inside – Claydee

16. Good Feeling – Flo Rida

.

Πρέπει να το πάρουμε απόφαση, η μεγάλη επιτυχία του «I Follow Rivers» δεν θα ξεπέσει ποτέ. Για μία εβδομάδα βρέθηκε εκτός του Top 20 και εκείνη επέστρεψε δριμύτερη στην 15η θέση. Η παραγωγή του Avicii συνεχίζει να διασκεδάζει τα clubs, οι Nayer και Pitbull δεν θα αργήσουν να ξαναδούν σύντομα την πρώτη δεκάδα των charts και οι Nicko και Lucky Man Project δηλώνουν έτοιμοι για τις ακόμη υψηλότερες θέσεις την ερχόμενη εβδομάδα.

15. I Follow Rivers (The Magician Remix) – Lykke Li

14. Suave (Kiss Me) – Nayer (feat Mohombi & Pitbull)

13. ID (Levels) – Avicii (feat Etta James)

12. This Love Is Killing Me – Nicko

11. Pumpin’ – Lucky Man Project

.

Είναι πολύ ωραίο το γεγονός ότι το εξαιρετικό «I Wanna» συνεχίζει και μαγεύει το ελληνικό κοινό και το ίδιο ισχύει και για το νέο τραγούδι των Tanto Project που κυριολεκτικά εκτοξεύτηκε άμεσα και γρήγορα στην πρώτη δεκάδα. Το video clip του David Guetta βοήθησε σίγουρα στην ανοδική πορεία του νέου του single, του «You & Me» υποχώρησε μία μόλις θέση και ο Alceen δεν λέει να κατέβει από την έκτη θέση με το φοβερό του ηχητικό δημιούργημα.

10.  I Wanna – United Sounds Of Italy & Miss Ann P

09.  We Are One – Tanto Project

08. Without You – David Guetta (feat. Usher)

07. You & Me – Energy Deejays & Steve Owner feat Maria Andrea

06. Lover’s Dream – Alceen (feat TF)

.

H Leona Lewis κυριαρχεί στα ραδιόφωνα, η Andrea Banica σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό (άλλη μία εξαιρετικά κολλητική παραγωγή από τους Play & Win) και οι Maroon5 και οι Playmen δεν δείχνουν διατεθειμένοι να φύγουν από την κορυφή αυτόν τον χειμώνα. Εντύπωση πάντως μου προκαλεί το γεγονός, ότι το «Titanium» τα πάει πάρα πολύ καλά, ενώ δεν έχει ακόμα video clip και δεν πρόκειται για την βασική επιλογή του single release (βλέπε συνεργασία με Usher). Παρ’ όλα αυτά, η σύνθεση του Guetta σε αυτό το κομμάτι, δείχνει να έχει πιάσει τον παλμό των ακροατών και των Djs.

05. Collide – Leona Lewis

04. Sexy – Andrea Banica

03. Moves Like Jagger – Maroon 5 (feat Christina Aguilera)

02. Out Of My Head –  Playmen & Alex Leon (feat T-Pain)

01. Titanium – David Guetta (feat. Sia)

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος