Την τελευταία φορά είδαμε ποια κομμάτια καθιερώθηκαν στις πρώτες θέσεις του Ελληνικού Dance/House κοινού, μέσα από το αγαπημένο σας Chart report. Σήμερα θα ρίξουμε μια ματιά στα κομμάτια που επέστρεψαν αφού είχαν χαθεί εντελώς από το Top 100 και σε εκείνα που κατάφεραν και μπήκαν στις 50 υψηλότερες θέσεις των δικών μας charts με την μία. Δείτε ποιοι Djs και καλλιτέχνες έχουν ανοδική πορεία αυτό το επταήμερο.

Η Επιστροφή

.

Το τεράστιο hit της Medina είναι πλέον διαχρονικό, όπως άλλωστε και τα περισσότερα remixes που κυκλοφόρησαν μετά την αυθεντική version. Το edit των Dash Berlin δείχνει να ανάβει και πάλι φωτιές στο ελληνικό κοινό, μια και επέστρεψε στην 41η θέση.  Μόλις δυο spots πιο πάνω και στο νούμερο 39 παρουσιάζεται άλλη μία τρομακτικά πετυχημένη δημιουργία, αυτή την φορά από τον αγαπημένο Dennis Ferrer.

You And I (Dash Berlin Mix) – Medina (41)

Hey Hey (DF’s Attention Vocal Mix) – Dennis Ferrer (39)

.

Από το 0 στις υψηλές θέσεις

Το συγκεκριμένο κομμάτι από TV Rock και σε remixάρισμα από Axwell μας απασχόλησε σε πάμπολλα blogs και sites τις τελευταίες εβδομάδες και φάινεται αποφασισμένο να μπει και επίσημα στα δικά μας Dance /House charts. Δείτε ποια άλλα κομμάτια κατάφεραν να μπουν σε ένα από τα 40 υψηλότερα νούμερα, με την θέση που κατακτήθηκε να αναγράφεται δίπλα από τον τίτλο του κομματιού. Ο μεγαλύτερος airplay gainer δεν ήταν άλλος από τον Alex Gaudino, αφού το νέο του single μπήκε κατευθείαν στο νούμερο 19 με την πρώτη κι ολας εβδομάδα κυκλοφορίας του! Μεγάλη έκπληξη πάντως δεν μου προκάλεσε αυτή η εξέλιξη, επειδή σε τέτοιες παραγωγές η Kelly Rowland είναι απλά από τις καλύτερες φωνές στην πιάτσα.

.

In The AirTV Rock (feat Rudy ) (37)

My First Luv Pedro Cazanova Invites Filipa (36)

Amari feat Phelipe – Never Told You (31)

In The Dark – Dev (27)

MirrorsNatalia Kills (23)

What A Feeling – Alex Gaudino (feat Kelly Rowland) (19)

.

Top 3

Μπορεί να ασχολήθηκα σήμερα αποκλειστικά με τα τραγούδια τα οποία μπήκαν για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα ή είχαν μείνει εκτός charts και κάνοντας την επανεμφάνιση τους αυτές τις μέρες, αλλά ένα σχόλιο για τα τρία μεγαλύτερα hits θα το δώσω. Αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι παραπάνω να πούμε απ’ ότι τις τελευταίες εβδομάδες, αφού οι Phonique φαίνεται πως υπέγραψαν συμβόλαιο με την κορυφή των Ελληνικών charts. Στις δυο θέσεις πιο πίσω βρίσκονται τα κομμάτια των Playmen και Enrique Iglesias, τα οποία πάντως έχουν γίνει τον τελευταίο μήνα στενός κορσές στο σημερινό νούμερο ένα.

.

3. Tonight – Enrique Iglesias (feat Ludacris & DJ Frank E)

2. Tonight – Playmen & Claydee (feat Tamta)

1. Feel What You Want Phonique feat Rebecca

 

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος