Το report για τις γνώμες του ελληνικού κοινού σχετικά με την Dance/House μουσική σκηνή βγαίνει σήμερα πρώτο πρώτο. Ότι πρέπει δηλαδή για να μπείτε στον σωστό ρυθμό για την βραδινή σας έξοδο και να ενημερωθείτε για τα κομμάτια που βιώνουν μία αρκετά καλή περίοδο. Ακούστε τα τραγούδια που αντεπιτίθενται για τις υψηλότερες θέσεις στο Top 50 και δείτε πιο track από Έλληνα Dj κατέλαβε (πάλι) την κορυφή των ηλεκτρονικών Charts.

Ένα κομμάτι-θρύλος έκανε ένα γρήγορο lifting από τους Sugarhouse και βλέπει για άλλη μία φορά να ξεπερνάει το εμπόδιο του Top 50, φθάνοντας την 48η θέση. Ακριβώς έξι θέσεις πιο πάνω βρίσκεται ο Dj Mog, το σημερινό μας re-entry και μακάρι να τα καταφέρει αυτή την φορά να πάει λίγο ψηλότερα. Με μία τεράστια άνοδο ξεκίνησε αυτή η εβδομάδα για τον Akon και το «Angel», που ανέβηκε από το νούμερο 49 στο 23! Στο 15 συναντάμε την μεγάλη επιτυχία των Duck Sauce, με το απίστευτα κολλητικό «Barbara Streisand». Δέκα spots κέρδισε και ο Usher με το «Dj Got Us Fallin’ In Love», φθάνοντας στο 19ο σκαλί και επειδή δεν είναι και καθαρό-καθαρό House tune, πρόσθεσα το γνωστό Jump Smokers Extended Remix.

Drink to Get Drunk 2010 – Sugarhouse (feat Marieke Meijer)

.

Somewhere – Dj Mog (feat. Sarah Lynn)

.

Angel – Akon

.

Barbara Streisand – Duck Sauce

.

DJ Got Us Fallin’ In Love (Jump Smokers Extended Remix) – Usher (feat. Pitbull)

.

Top 5

Την προηγούμενη εβδομάδα, κοιτούσαν οι Playmen από το υψηλότερο σημείο των Dance/House charts. Αυτή την φορά, έπρεπε να υποχωρήσουν για έναν θαμώνα των των συγκεκριμένων charts. O Mark F. Angelo βρίσκεται στην πρώτη θέση, με τους Avicii και Rihanna να χάνουν και να κερδίζουν από μία θέση αντίστοιχα και το αγαπημένο «Beautiful Life (Marchesini & Farina Remix)» να επιστρέφει στην πρώτη πεντάδα λες και έχουμε και πάλι την καλοκαιρινή περίοδο.

5. Bromance (The Love You Seek) (Avicii’s Vocal Mix) – Tim Berg
4. Beautiful Life (Marchesini & Farina Remix) – Ricky L (feat MCK)
3. Only Girl (In The World) – Rihanna
2. Feel Your Love – Playmen (feat. Alceen)
1. Far From Everything – Mark Angelo feat Shaya


About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος