Τα House charts της Ελλάδας έχουν ένα στοιχείο που ανέκαθεν μου άρεσε πάρα πολύ. Καταφέρνουν και «θυμούνται» παλαιότερα η ξεχασμένα τραγούδια που γίνονται ξαφνικά in και παίζονται σε clubs και μουσικά ραδιόφωνα. Αυτό συνέβει και αυτές τις μέρες μ’ ένα συγκεκριμένο track, το οποίο ανήκει στα καλύτερα της χρονιάς. Αφού ρίξετε λοιπόν μία ματιά σε τέσσερα tunes που ξεπετάχτηκαν από το πουθενά στην πρώτη 50αδα, ακολουθεί όπως πάντα και το Top 5 των Dance/House charts με την ελληνική επιρροή να είναι και πάλι έντονη.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τελευταίες επιτυχίες των Dimension-X, Afrojack και Andreea Banica που κατάφεραν με την πρώτη και ανέβηκαν πάνω από την 50η θέση. Η τελευταία ειδικά, φαίνεται πως έχει σαν συν το βίντεο κλιπ της που έχει «βαθύ» νόημα. Σίγουρα όμως, αυτό που ξεχωρίζει, είναι η τρομακτική άνοδο του «Love Song» των Playmen και Alceen το οποίο είχε πέσει από τα charts εδώ και αρκετό καιρό, αλλά αυτό το επταήμερο κατέλαβε το νούμερο 22!

Call Me – Claydee & Dimension-x

.

Love in Brasil 2010 – Andreea Banica

.

Take Over Control – Afrojack (Feat. Eva Simons)

.

Love Song – Playmen & Alceen ft. Mia

.

.

H Rihanna συνδύασε την αναμονή για τον νέο της δίσκο με μία άνοδο δέκα θέσεων για το πρώτο της single. Παρ’ όλα αυτά δεν μπόρεσε να περάσει τους Swedish House Mafia και Tim Berg/Avicii που εδώ και πάρα πολλές εβδομάδες κάνουν πάρτι στις πρώτες πέντε θέσεις. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορούν ακόμα να περάσουν από την μεγάλη επιτυχία του Mark Angelo, η οποίος όμως έπρεπε να παραχωρήσει τα σκήπτρα του στους Playmen γι’ αυτή την εβδομάδα.

5. Only Girl (In The World) – Rihanna

4. Bromance (The Love You Seek) (Avicii’s Extended Vocal Mix) – Tim Berg

3. One (Your Name) – Swedish House Mafia (feat. Pharrell)

2. Far From Everything – Mark F. Angelo

1. Feel Your Love – Playmen (feat. Alceen)

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος