Πάει λοιπόν ο πρώτος χρόνος του Beat-town.com! Το αγαπημένο σας μουσικό ιστολόγιο έσβησε σήμερα το πρώτο του κεράκι και γι’ αυτό θέλει να ανταμείψει όλους εσάς που το στηρίζεται με τα likes, τα σχόλια, τα suggest στο γκρουπ μας ή που απλά ενημερώνονται μέσα από αυτές τις γραμμές. Από σήμερα ξεκινάει μία κλήρωση για δύο τυχερούς οι οποίοι μπορούν να κερδίσουν από ένα αυθεντικό CD! Οι όροι συμμετοχής είναι πολύ απλοί (μ’ ένα απλό comment) και ελπίζω να σας αρέσουν οι τέσσερις καλλιτέχνες που διάλεξα για τα υποψήφια δισκάκια. Η κλήρωση θα τελειώσει στις 20 Νοεμβρίου και μία μέρα μετά θα ανακοινωθούν οι νικητές. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες (επιλογή album, στοιχεία επικοινωνίας) στην συνέχεια του άρθρου. Καλή τύχη σ’ όλους σας!

Επέλεξα τέσσερα albums σύμφωνα με τις μουσικές που φιλοξενούνται σε αυτό το portal. Το πρώτο υποψήφιο δισκάκι είναι το μέχρι τώρα καλύτερο Mixtape της χρονιάς. Συγκεκριμένα αναφέρομαι στον Joe Budden και το «Mood Muzik 4», ένας δίσκος που’ χει τσεκαριστεί σίγουρα απ’ όλους τους λάτρεις του είδους, αλλά που δεν είχαν την ευκαιρία μέχρι τώρα να το προμηθευτούν. Αμέσως μετά, προτείνεται το εξαιρετικό album των Swedish House Mafia και νομίζω πως δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω γι’ αυτήν την Dance/House δισκάρα. Η τρίτη επιλογή αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετούς υποψήφιους μια και οι Linkin Park εκτιμούνται ιδιαίτερα ως καλλιτέχνες από το ελληνικό κοινό. Συν τις άλλοις, πρόκειται για την ενισχυμένη έκδοση του «A Thousand Suns» Τέλος, επέλεξα μία επίκαιρη δουλειά που συγκέντρωσε αρκετό buzz στα forums και που θεωρείται από αρκετό κόσμο ανάμεσα στις καλύτερες κυκλοφορίες το 2010: Celph Titled & Buckwild– Nineteen Ninety Now.

Update: Προστέθηκε και πέμπτο υποψήφιο CD λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης που βλέπω από τους επισκέπτες. Τώρα μπορείτε να κερδίσετε το ολοκαίνουργιο Greatest Hits collection του Jay-Z με τον τίτλο: The Hits Vol.1! Πρόκειται για την Deluxe Edition! Όσοι έχετε κάνει comment δεν χρειάζεται να ξανακάνετε αφού ούτως η άλλος θα τα πούμε και μέσω mail

Πως να συμμετάσχετε:

1). Κάντε ένα απλό comment σε αυτό το άρθρο και χρησιμοποιείστε το σωστό mail σας

2.) Το e-mail σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να ενημερωθείτε από εμάς εφόσον κερδίσετε

3.)  Στο comment σας θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται το CD που επιθυμείτε.

Όροι:

1.) Μπορείτε να postάρετε όσα comments θέλετε με το ίδιο nickname ή e-mail, απλά δεν θα έχει καμία επιρροή στην συμμετοχή σας. Είτε με δέκα comments, είτε με ένα, θα έχετε τις ίδιες πιθανότητες.

2.) Στην προσπάθεια  “κρυφών-πολλαπλών” comments με άλλο nickname, άλλο e-mail και πάει λέγοντας, δυστυχώς θα πρέπει να αποκλειστεί από την κλήρωση το συγκεκριμένο άτομο.

3.) Μπορείτε να κερδίσετε ένα CD, αλλά μπορείτε να δηλώσετε περισσότερα για υποψήφια. Εφόσον κερδίσετε, θα τα βρούμε μέσω e-mails για όλες τις λεπτομέρειες

Καλή τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες!

.

1. Mood Muzik 4 – Joe Budden

2. Until One – Swedish House Mafia

3. A Thousand Suns (Limited Edition) – Linkin Park (CD + DVD)

4. Nineteen Ninety Now – Celph Titled & Buckwild

The Hits Vol.1 (Deluxe Edition) – Jay-Z

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος