Μία μέρα όπου το hip-hop στοιχείο κυριάρχησε τελειώνει σε μερικές ώρες και δεν θα μπορούσα να μην συντάξω το σημερινό Dance/House report . Η προσοχή μας εστιάζεται στα τραγούδια που αρέσουν αυτή την περίοδο στο ελληνικό κοινό και στους ντόπιους Djs. Η αρχή επικεντρώνεται στις πιο χαμηλές θέσεις και αργότερα σας μεταφέρω τις εντυπώσεις από την πρώτη τριάδα των ηλεκτρονικών Charts όπου μία μεγάλη επιτυχία έκανε το μεγάλο μπαμ!

.

Η επανέκδοση της τεράστιας επιτυχίας από τους Sugar House κατάφερε και έσπασε το φράγμα του Top 50, φτάνοντας για πρώτη φορά το νούμερο 41. Με ανοδική πορεία και το «Hit The Road Jack (OtherView Mix)» από την δική μας Gabriella Ellis, το οποίο σίγουρα θα το έχετε συναντήσει αρκετές φορές στις βραδυνές σας εξορμήσεις. Οι δέκα θέσεις που κέρδισε καταλαμβάνοντας το 29 σίγουρα την χαροποίησαν, ένα συναίσθημα που υπάρχει και στους Ocean’s Four. Ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια αυτής της χρονιάς επιστρέφει δυναμικά και σκαρφάλωσε στο Νρ. 15! Τέλος, αξίζει να σημειωθεί και η σταθερή πορεία προς την πρώτη 20αδα από του μεγάλο hit των Duck Sauce, που βρίσκεται στο 22ο spot των ελληνικών House charts.

Drink To Get Drunk – Sugar House (Feat. Marieke Meijer)

.

Hit The Road Jack (OtherView Mix) – Gabriella Ellis
[audio:http://beat-town.com/wp-content/uploads/2010/10/Hot-the-road-jack.mp3|titles=Hot the road jack]

.

Beautiful Life (Farma Remix) – Ocean’s Four feat Adam Clay
[audio:http://beat-town.com/wp-content/uploads/2010/10/Oceans-Four-ft-Adam-Clay-Beautiful-Life-Marchesini-Farina-Remix.mp3|titles=Ocean’s Four ft Adam Clay – Beautiful Life (Marchesini & Farina Remix)]

.

Barbara Streisand – Duck Sauce

.

TOP 3

Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ. Μία σοβαρή θέση για ένα από τα εντυπωσιακότερα κομμάτια της χρονιάς. Έχοντας μείνει  όλο το καλοκαίρι με το παράπονο για το χαμηλό airplay που πήρε, βλέπω με μεγάλη μου χαρά το «Bromance» να κερδίζει 18 ολόκληρες θέσεις και φτάνοντας ένα βήμα πριν την κορυφή. Στο υψηλότερο νούμερο συνεχίζει να βρίσκεται ο Mark F. Angelo που δεν δείχνει διατεθειμένος να την αφήσει και το χάλκινο μετάλλιο πάει επίσης σε δικούς μας καλλιτέχνες, στους Playmen.

3. Feel Your Love – Playmen
2. Bromance (The Love You Seek) (Avicii’s Vocal Mix) – Tim Berg
1. Far From You – Mark F. Angelo

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος