Έχουν περάσει πολλές εβδομάδες από τότε που έκανα το τελευταίο Mixtape Empire, μια και πολλά από τα tapes που έβγαιναν στο προσκήνιο αυτό το διάστημα, το καθένα έπιανε από μόνο του μία ανάρτηση. Σήμερα λοιπόν, επιστρέφω μέσα στις καλοκαιρινές μέρες του Αυγούστου με το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς, με αρκετά ενδιαφέρον πράγματα προς κατέβασμα. Enjoy!

.

Tape Of The Week:

More About Nothing – Wale (hosted by Dj Omega)

Το 2008 είχε ξεπεταχτεί από το πουθενά, μ’ ένα από τα καλύτερα Mixtapes εκείνης της χρονιάς. Το «Mixtape About Nothing» τον έβαλε στον καλλιτεχνικό χάρτη και μέχρι και τώρα θεωρείται ένα εξαιρετικό tape. O Wale επιστρέφει δύο χρόνια μετά, με αρκετή εμπειρία πλέων και έχοντας πίσω του έναν κανονικό δίσκο, με την καινούργια του street κυκλοφορία, που υπόσχεται και πάλι σοβαρές κινήσεις. Απολαύστε λοιπόν τον «More About Nothing» μέσω του download link που υπάρχει κάτω από το εξώφυλλο.

Κατεβάστε το

Tracklist:

1. “The Problem” (Produced by DJ Omega)
2. “The MC” (Produced by Mark Henry)
3. “The Soup” (Produced by Best Kept Secret)
4. “The Breeze” (Cool) ft. Wiz Khalifa & Tre of UCB (Produced by Best Kept Secret)
5. “The Friends N Strangers” ft. Tre of UCB (Produced by Kosmik)
6. “The Number Won (Competition)” (Produced by Bassheads)
7. “The Eyes Of The Tiger” (Produced by Tone P)
8. “The War” ft. Daniel Merriweather (Produced by Bassheads)
9. “The Break Up Song” (Produced by Anlo)
10. “The Work (Workin)” (Produced by Yogi)
11. “The Black N Gold” ft. Sam Sparro (Produced by DJ Omega & Kosmik)
12. “The Manipulation Pt. 2” (Produced by Kosmik)
13. “KD Interlude”
14. “The Posse Cut (Who Don’t)” ft. Fat Trel & Black Cobain (Produced by Kosmik)
15. “Waka Flocka” ft. Wale & Roscoe Dash – The Guilty Pleasure (No Hands) (Produced by Drumma Boy)
16. “The Trip (Downtown)” (Produced by DJ Omega & Kosmik)
17. “The Ambitious Girl” (Produced by Osinachi)
18. “The Motivation (Be Right)” ft. Dre (Produced by Cool & Dre)
19. “The Cloud” ft. Tiara Thomas (Produced by Tiara Thomas)
20. “The Power” ft. Avery Storm (Produced by Osinachi)

.

Going Back To Cali

Brake Lights – The Game (hosted by Dj Skee)

Ο Game βρίσκεται σε μία πολύ περίεργη καλλιτεχνική περίοδο. Αυτή την στιγμή πιέζετε αφάνταστα να μαζέψει το χαμένο έδαφος της τελευταίας χρονιάς και να προσπαθήσει να πείσει τους fans να τον στηρίξουν. Οι αλλεπάλληλες καθυστερήσεις τον έχουν πάει πάρα πολύ πίσω σχετικά με την νέα του κυκλοφορία και τα τραγούδια που έβγαζε όλο αυτή την περίοδο συνεχίζουν να μην εντυπωσιάζουν. Με την καινούργια του street δουλειά ευελπιστεί ότι θα μπορέσει να κάνει το click στον ακροατή και να ανεβάσει κάπως την αναμονή για τον επόμενο δίσκο του.

Κατεβάστε το

.

Dirrrrty South

Cocaine Music Vol. 4.5 (Da Documentary) – Yo Gotti (hosted by Dj Drama & Dj Whoo Kid)

O Yo Gotti ανέβηκε αρκετά τους τελευταίους μήνες τόσο στα airplay charts, αλλά και γενικότερα στα μάτια του κοινού του Αμερικάνικου Νότου. Στην συγκεκριμένη δουλειά υπάρχουν δύο παράγοντες που την κάνουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, ακόμα και για τους πιο δύσπιστους: 1) Συνεργάζεται με δύο κορυφαίους Mixtape Djs και 2) Έχει έναν χαμηλό αριθμό κομματιών, χωρίς να υπάρχει μία χαώδης tracklist. Επίσης, δεν διακρίνω πολλές συνεργασίες, αλλά περισσότερο δυο-τρία τραγούδια που έχουν αρκετούς guests. Μ’ έναν σοβαρό Gotti, όλο και κάτι καλό μπορεί να βγει.

Κατεβάστε το

.

Chi-City

Vintage Fiasco – Lupe Fiasco

Η Atlantic εξέδωσε μία από αυτές τις μέρες ανακοίνωση, με την οποία δεσμεύτηκε ότι η νέα δουλειά του Lupe Fiasco θα βγει αυτή την χρονιά. Επειδή όμως, έχουν δει πολλά τα μάτια μας, πιστεύω ότι είναι καλύτερα να επικεντρωθούμε στα χειροπιαστά πράγματα. Το νέο tape του Lupe κυκλοφόρησε και σίγουρα είναι ένας τρόπος να κρατήσει την φλόγα ζωντανή, μέχρι να ακούσουμε επιτέλους το επόμενο full lenght LP. Ο Dj Absolut βρίσκεται στην επιμέλεια και εκτός από το «Superstar (Remix)» που έχει τους T.I. και Young Jeezy, δεν υπάρχουν άλλες συνεργασίες.

Donutshop (FreEP) – J.Dilla

Για το τέλος, φύλαξα ένα μικρό EP, σχετικά με τον θρύλο J.Dilla. Η Stones Throw, κυκλοφόρησε αυτή την μικρή σε διάρκεια δουλειά προς ελεύθερο κατέβασμα για όλο τον κόσμο. Αυτό το EP συμπεριλαμβάνει τρία instrumentals που δεν έχουν ξαναβγεί ποτέ στην επιφάνεια και τρεις νέες versions από ήδη γνωστά κομμάτια με ενδιαφέρον καλλιτέχνες. Αυτή την μουσική δημιουργία την έχουν επιμεληθεί οι Elysian Masters. Καλή ακρόαση!

Κατεβάστε το

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος