Χθες το βράδυ διάφορα sites έβγαλαν μία tracklist από τον δίσκου του Kanye West που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που ακολουθεί πιο κάτω,  μπορείτε να δείτε τον φάκελο .zip που βγήκε στο διαδίκτυο, το οποίο υποτίθεται πως συμπεριλαμβάνει τα κανονικά κομμάτια για το «Good Ass Job»! Λέγεται, ότι ήθελε να τα στείλει στον Hype Williams μέσω internet, αλλά διάφοροι hackers μπόρεσαν και έκαναν την υποκλοπή. Βέβαια, υπάρχουν κάποια θέματα που με βασανίζουν σχετικά με την γνησιότητα των κομματιών και κατά πόσο μπορεί να είναι αλήθεια:

Ακολουθεί η εικόνα του folder και η tracklist

1) Δεν βλέπω τον λόγο για την αποστολή του δίσκου με αυτό τον καθόλου σίγουρο τρόπο στον…. Hype Williams

2) Συμπεριλαμβάνει το So Applaud που είναι πολύ παλιό κομμάτι και που δεν διακρίνω λογική να υπάρχει στο album. Ούτε buzz έπιασε, ούτε έγινε κάτι σημαντικό με αυτό το τραγούδι για να θέλει να το κρατήσει ως το τέλος.

3) Το κόβω δύσκολο να είναι έτοιμος ο δίσκος και να έχει αποφασίσει για το τελικό αποτέλεσμα 2μιση μήνες πριν

Τέλος, μπορεί κάλλιστα να πρόκειται για leftovers, δημιουργίες που δεν τα κατάφεραν να μπουν στο CD και να μας παρουσιαστεί κανένα ωραίο Mixtape!  Αν μία στο εκατομμύριο είναι όντως το κανονικό album, τότε θα μάθουμε πολύ νωρίτερα απ’ ότι υπολογίζαμε, για το εάν έχει επιστρέψει σε κανονική φόρμα ο Kanye.

Πηγή: 2dopeboyz

.

Tracklist:

1. Hell Of A Life
2. Dark Fantasy
3. Power
4. Chain Heavy
5. Ghetto University
6. That’s My Bitch
7. Runaway
8. Lost In The World
9. Gorgeous
10. Monster
11. Holding Me Back
12. Devil In A New Dress
13. The Joy
14. So Appalled
15. Blame Game
16. Sweat On My Face

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος