Το τελευταίο δεκαήμερο ήταν γεμάτο με καλές και προσεγμένες street κυκλοφορίες. Μερικά από τα Mixtapes που ακολουθούν θα τα έχετε ήδη ακούσει, από την στιγμή που σας είχα ενημερώσει για την online κυκλοφορία τους. Hip-Hop κυκλοφορίες απ’ όλες τις πλευρές της Αμερικής, με αρκετά solo – CD, που καπάρωσαν τις περισσότερες θέσεις και δεν έδωσαν χώρους για συλλογές. Απολαύστε τις σημερινές προτάσεις, τις οποίες μπορείτε να ακούσετε όπως σε όλα τα Mixtape Empire απευθείας!

Mixtape της Εβδομάδας

Fuck A Mixtape – T.I. & Dj Drama

Πολλά μεγάλα ονόματα έβγαλαν νέα tapes, όμως λίγα μπόρεσαν να σταθούν στο επίπεδο του «Fuck A Mixtape» από τον T.I.. Πρωτοκλασάτες συμμετοχές, παραγωγές από γνωστά ονόματα και γενικός ένα από τα πιο γεμάτα tapes που θα βρείτε αυτή την χρονιά στην αγορά. Το πολύ υλικό που έχει να προσφέρει, σίγουρα δεν το κάνει αντάξιο των δύο κυκλοφοριών από Chamillionaire, Styles P και Scarface, μια και υπάρχουν αρκετά fillers. Προετοιμαστείτε όμως να γεμίσετε το mp3 σας με φρέσκα κομμάτια από τον Νότο και τον αγαπητό rapper που παρουσιάζεται έτοιμος για μεγάλα πράγματα.

.

.

New York, New York

No Witnesses – Red Cafe

Για αυτό το Mixtape είχε πέσει πολύ διαφήμιση σε αρκετές ιστοσελίδες. Ο Red Cafe προσπαθούσε ανέκαθεν να δημιουργήσει λίγο ντόρο γύρο από το όνομά του με τέτοιου είδους δουλειές. Μπορεί για άλλη μία φορά να μην κατάφερε για άλλη μία φορά να κάνει το βήμα παραπάνω, αλλά οι καλές συνεργασίες σίγουρα θα σας κάνει να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας. ΘΑ έλεγα, ότι πιο πολύ για τους πιστούς fans είναι η συγκεκριμένη δημιουργία, παρά για να κερδίσει νέους ακροατές.

.
.

The Bar Exam 3 – Royce Da 5’9″

Η σειρά «The Bar Exam» έχει πάει τόσο καλά, που ο κόσμος και μόνο με την ανακοίνωση του τρίτου μέρους, φτιάχτηκε για τα καλά. Δυστυχώς, πολλές φορές, είναι δύσκολο για το CD που θα συνεχίσει τον μύθο των πρώτο κυκλοφοριών, να ακολουθήσει στα υψηλά standar. Το τρίτο μέρος είναι σίγουρα το πιο αδύναμο από αυτή την σειρά του Royce Da 5’9″, έχοντας όμως αρκετά highlights για να κρατήσει κανείς, όπως το «Beamer, Benz Or Bentleys (Shady Megamix)».

.
.

Hot In Here, Vol. 1 – Cam’ron, Vado & The U.N.

Συνεχίζει η promotion της νέας κλίκας, The U.N., με μία δυνατή κυκλοφορία. Τα κατά διαστήματα εμφατικά beats δίνουν αυτό που χρειάζονται οι Cam’Ron και Vado, προσφέροντας ένα σοβαρό Mixtape. Ευχάριστη έκπληξη, αφού το είχα ψιλό-σνομπάρει το συγκεκριμένο CD και τελικά απεδείχθη ότι είχε αρκετά θετικά στοιχεία.

Κατεβάστε το

.

Cocainism, Vol. 2 – Raekwon

Δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο και το νέο Mixtape από Raekwon, που αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις του συγκεκριμένου rapper. Με host τους Brinks Boyz και συμμετοχές από Noreaga, Mobb Deep και άλλων, βάζει υποψηφιότητα για τις πιο προσεγμένες street δουλειές του 2010.

.


.


Instrumental Albums

How to Be an Mc 66 – J. Armz

Η ιστορική πια σειρά του J. Armz δεν πρόκειται να σταματήσει, με το 66ο (!) «How To Be An Mc» να βγαίνει στα online – μαγαζιά. Η αγαπημένη instrumental σειρά του γνωστού Dj, δίνει όπως πάντα έμφαση σε παραγωγές από καινούργια κομμάτια και τραγούδια που ακούγονται αυτόν τον καιρό.

.
.

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος