Άλλη μία νέα εβδομάδα, άλλα τόσα νέα Mixtapes. Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζει πολύ εύκολα η κυκλοφορία του Scarface. Αυθεντικό rap, από τον θρύλο που επιστρέφει από την σύνταξη ποιο ζεστός από ποτέ. Μαζί με αυτή την κυκλοφορία, έχουμε άλλα τρία tapes για να σας κρατήσουν αυτές τις μέρες συντροφιά. Η καλύτερη Hip-Hop & R&B μουσική, μέσω των καλύτερων street δουλειών, μόνο στο αγαπημένο σας Mixtape Empire

.

Mixtape της Εβδομάδας

Dopeman Music – Scarface

Το είπα και στον πρόλογο, ότι η συγκεκριμένη κυκλοφορία είναι πάρα πολύ καλή. Ο Scarface επιστρέφει μ’ έναν δυνατό και κατά διαστήματα σκληρό στυλάκι, όπως ακριβώς τον έχουμε λατρέψει. Ιδιαίτερα κεφάτος, πετάει προσεγμένα rhymes και το βασικότερο όλων, πάνω σε σοβαρές παραγωγές. Από το soulfull ξεκίνημα μέχρι το πιο σκοτεινό και βαρύ «Gwap», αυτή η κυκλοφορία έχει να σας προσφέρει πάρα πολλά. Πάνω απ’ όλα, έχει να δώσει κομμάτια στον μέσο hip-hop ακροατή, που ψάχνεται για ποιότητα, χωρίς να πρέπει να ταλαιπωρεί τα αυτιά του με τριτο-δεύτερα beats. Οι συμμετοχές των άγνωστων rappers, που έχει στο πλάι του, σίγουρα δεν με ταρακούνησαν, αλλά τους έβαλε κι αυτούς ωραία στο παιχνίδι. Θα βρείτε και αρκετά γνώριμες μουσικές, όπως π.χ. το «N-Word», που χρησιμοποιεί την παραγωγή του «Why Shouldn’t I»του Beanie Sigel. Για να μην πω περισσότερα, μια και δεν συνηθίζω να κάνω reviews για Mixtapes, αυτή η κυκλοφορία έχει ότι αναζητεί ο μέσος ακροατής που γουστάρει το στυλ και τον τρόπο του Scarface, μα πάνω απ’ όλα σου δίνει την εντύπωση ενός κανονικού δίσκου. Κάτι που δεν συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια σε τέτοιου είδους CD. Όλα αυτά μας τα παρουσιάζει ένας καλλιτέχνης, που μέχρι τώρα, δεν είχε ασχοληθεί ποτέ του  με τα Mixtapes όλα αυτά τα χρόνια..

Βρείτε το εδώ

The Dirty South

Trap Or Die 2 – Young Jeezy

Τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά για τον γνωστό rapper του Νότου, από άποψη charting. Τα τραγούδια του δεν έχουν ακόμα καταφέρει να κερδίσουν τον κόσμο, κάτι που δεν τον αφήνει να βγάλει επιτέλους τον επόμενο δίσκο του. Για καλή τύχη τον fans, βγήκε αυτό το νέο Mixtape με τον τίτλο Trap Or Die 2, έχοντας μέσα ενδιαφέρον υλικό. Δεν το λέω μόνο για τους Jeezy fans, αλλά και για τους υπολοίπους ακροατές του Νότου, αφού έχει συμμετοχές των Bun B, Clipse, Trick Daddy, Scarface κ.α. Με τέτοιες κυκλοφορίες, ίσως καταφέρει να κρατήσει ζεστό το κοινό του, έως την στιγμή που θα δούμε την επόμενη δισκογραφική του κίνηση.

.

2010 – Stat Quo

Όπως καταλαβαίνεται, την τελευταία εβδομάδα μπήκαν αρκετές κυκλοφορίες από East Coast και στο σημερινό άρθρο έχει μπόλικο πράγμα από το Dirty South. Ο Stat Quo είχε καταφέρει κάποτε να μαζέψει αρκετό κόσμο γύρο του, όμως οι χαοτικές καταστάσεις που επικρατούν στην δισκογραφική εταιρία Interscope, κάνουν αρκετές φορές την ζωή δύσκολη στους καλλιτέχνες της. Η συγκεκριμένη δουλεία βγήκε αυτές τις μέρες, έχει μερικά ωραία joints, αλλά δύσκολα βλέπω τον συγκεκριμένο rapper να επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Για όσους θέλουν νέα υλικό από τον MC της Atlanta, μπορούν να απολαύσουν αυτό το ανθρώπινο όσον αφορά την ποσότητα, tracklist.

.

R&B Corner

Trending Topics R&Β 3 – Evil Empire

Πιο φρέσκο δεν γινόταν, με την κυκλοφορία να απευθύνετε στους αναγνώστες που αρέσκονται να έχουν μαζεμένα όλα τις ραδιοφωνικές επιτυχίες των ημερών. Όλα τα τραγούδια που συγκέντρωσαν τα βλέμματα του R&B και mainstream κοινού, συγκεντρωμένα σε άλλη μία καλοστημένη συλλογή των Evil Empire. Jamie Foxx, Bobby Valentino, The Dream αλλά και πιο άγνωστες (και ξεχασμένες) φωνές, όπως Teairra Mari και Adela, έρχονται να σας κρατήσουν ενήμερους για τα δρώμενα του τωρινού hitlist.

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος