Σιγά σιγά θα αλλάξω λίγο το στυλ του Mixtape Empire. Σκέφτομαι αντί για ένα μεγάλο άρθρο κάθε 40 μέρες, να κυκλοφορώ περισσότερα μέσα σ’ ένα μήνα, μια και πρόσεξα, ότι πάντα ξεχνάω κάποια, με αποτέλεσμα να τα αφήνω στην απ ‘έξω. Στην σημερινή (New York) έκδοση, έχουμε αρκετά καλά tapes, με rappers που ανέκαθεν έφτιαχναν όνομα με τέτοιες κυκλοφορίες και ανάμεσα τους μία δουλειά που περίμενε πολύς κόσμος. Ας τα δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά:

.

.

Mixtape Of The Week :

The Champ Is Here 3 – Drama, DJ Green Lantern & Jadakiss

Δύσκολα θα μπορούσα να βάλω άλλο σε αυτή την θέση. Ο Jadakiss είναι ένας από τους MCs που συμπαθώ ιδιαίτερα και με την συνεργασία που έκανε μαζί με Dj Drama και Dj Green Lantern, παρουσίασε άλλη μία καλοστημένη δουλειά. Αρκετά κομμάτια τα είχα πετύχει σε προηγούμενα Unofficial tapes ,από άλλους Djs, κάτι που φρέναρε τον ενθουσιασμό μου. Αυτό όμως, δύσκολα θα πειράξει τον μέσο hip-hop ακροατή που διψάει για καλές δουλειές. Προσωπικά, το βρήκα καλύτερο από το «The Champ Is Here 2» και δύσκολα θα απογοητεύσει τους υποστηρικτές του.

.

New York, New York

What Happened To The Dips – Juelz Santana

Από τον Juelz Santana περιμένω αρκετά πράγμα με τον νέο του δίσκο. Το «Born to Lose, Built to Win» έχει σαν επίσημη ημερομηνία την 15 Ιουνίου, αλλά κρατάω μία πισινή με τις αλλεπάλληλες καθυστερήσεις που έχει υποστεί η συγκεκριμένη δουλειά. Το Mixtape που ακολουθεί, συνοψίζει μερικά από τα κομμάτια που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, μαζί με μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος.

.
Still Standing – J.R. Writer

Άλλος ένας από την Dipset κλίκα, που είχε δείξει κάποια θετικά στοιχεία. Μία tracklist που ούτε λίγο – ούτε πολύ, συνοψίζει μερικά καινούργια tunes, μαζί με κάποιες πιο παλιές εμφανίσεις του. Ότι πρέπει για να πάρει κανείς μία γεύση από τον συγκεκριμένο rapper.

.

Muthafucka I’m Ill – Red Cafe

Mία αναμενόμενη κυκλοφορία, αν αναλογιστούμε το buzz που έκανε το single I’m Ill.  Από τον Red Cafe είχα καιρό να ακούσω κάτι αξιόλογο, αφού είχε γεμίσει την πιάτσα με μέτρια tapes, μετά από ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα που είχε κάνει με την καριέρα του. Ανάμεσα στα τραγούδια, υπάρχει και το «I’m Ill (Mega Remix)», με μία ονομασία που μόνο τυχαία δεν κουβαλάει την λέξη mega. Claudette Ortiz, Ryan Leslie, Lloyd Banks,Frank Billionaire,Fabolous και The Lox, όλοι μαζεμένοι στο ίδιο κομμάτι

GET IT

Various Arts

4 Assassins (Martial Arts Mixtape) – Hevehitta & DJ Unexpected

Από τα άπειρα CDs που κυκλοφορούν, έχοντας διάφορους καλλιτέχνες και μεγάλα tracklist, αυτό μου φάνηκε το πιο σοβαρό αυτές τις μέρες. Έχει πολύ Wu – Tang feeling, κεντρίζοντας τις επιλογές των δημιουργιών στους Ghostface Killah, Raekwon, αλλά και The Lox. Εκτός από μεμονωμένα κομμάτια, θα βρείτε και μερικά ενδιαφέρον freestyles

.

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος