Σας είχα ενημερώσει ότι σήμερα θα έγραφα το δεύτερο αρθράκι με τα καλύτερα Mixtapes της Εβδομάδας, αυτή την φορά μόνο με κυκλοφορίες από τον Νότο. Τρεις καλές επιλογές από πολύ γνωστούς Djs κεντρίζουν το ενδιαφέρον, αφού αποτελούνται από τα καλύτερα κομμάτια που έπαιζαν τον τελευταίο καιρό στα ραδιόφωνα. Ανάμεσα στα Various Artists CD, υπάρχουν δύο solo tapes από Gucci Mane και Gorilla Zoe. Για το τέλος φύλαξα χειρότερο και το πιο sexy εξώφυλλο της εβδομάδας.

Various Artists

Dj Envy – Purple Codeine Vol. 29

Μετά από μερικές κυκλοφορίες που προσωπικά μου είχαν φανεί μέτριες, ο Envy μας παρουσιάζει μία αρκετά καλή προσπάθεια να συμμαζέψει όλα τα tracks που βγήκαν τον τελευταίο καιρό από το Dirty South. T.I., Ludacris, Lil Wayne, Shawty Lo, Rick Ross και πολλοί άλλοι βρίσκονται σε αυτό το CD.

.

Tapemasters Inc & DJ Trill OG – The South Tape 2

Μία νέα σειρά γεννιέται αυτή την περίοδο και οι Tapemasters INC. έχουν βάλει και πάλι το χεράκι τους. Με Gucci Mane, Young Buck, Killer Mike κ.α. εξασφαλίζει αρκετές επιλογές από τον Νότο της Αμερικής.

.

Solo Δουλείες

Gucci Mane & Dj Holiday – Burrrprint 2

Προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα με το συγκεκριμένο Mixtape, αλλά είμαι σίγουρος, ότι εκείνοι που “γουστάρου픨τον ήχο του και το στυλ του Gucci, θα βρουν αυτό που ψάχνουν. Προσπαθεί να δώσει ένα album feeling με τα intro και outro και τις δυνατές συμμετοχές ( Nicki Minaj, Rick Ross, Yo Gotti κ.α.), αλλά δύσκολα φτάνει το “State VS Radric Davis” μουσικά.

.

Gorilla Zoe – The Best of 28 in 28

Η περίπτωση να καθόμουν και ν’ άκουγα 28 mixtapes σε έναν μηνά (!!!) από τον ίδιο καλλιτέχνη, κυμαίνονται στο 0%. Κάτι που μάλλον το κατάλαβε κι ο ίδιος και αποφάσισε να κάνει μία έξυπνη κίνηση και να βάλει 28 τραγούδια σ’ ένα CD. Όπως λέει και ο τίτλος, πρόκειται για τα καλύτερα και έτσι ίσως δεν πάει και τελείως χαμένη η δουλειά που έριξα όλο τον Φεβρουάριο.

.

R&B Corner

Dj Michael “5000 Watts presents – Swishahouse Straight 2 Da Room 12

Το Dirty South προσφέρεται και για πιο χαλαρές και ερωτικές στιγμές, με τον θρυλικό Michael Watts να μας παρουσιάζει μια εξαιρετική κυκλοφορία, με πολύ ήρεμο ρυθμό και γνωστές επιτυχίες να εμφανίζονται ανανεωμένες σε νέες εκδώσεις. Αξίζει!

.

Υπήρχαν και αυτή την περίοδο αρκετά fail εξώφυλλα….

αλλά και πιο… “ωραία”

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος