Ίσως είναι ένα από τα πιο δυνατά Music Scouter των τελευταίων εβδομάδων. Συνολικά δέκα ολοκαίνουργια κομμάτια και ένα video από γνωστούς και μη καλλιτέχνες της Dance/House και Urban μουσικής σκηνής φιλοξενούνται στο σημερινό tracklist. Η απόλυτη εβδομαδιαία μουσική ενημέρωση κρύβει αρκετά δυνατά hits, που αναμένονται να βρεθούν σε heavy rotation στα ραδιόφωνα και στα clubs τους επόμενους μήνες. Σήμερα έρχονται για να σας φτιάξουν το κέφι.

.

.

Dance/House

Ιδιαίτερα καλά ηχητικά δείγματα είχε να επιδείξει η house την εβδομάδα που μας πέρασε.Η αρχή γίνετε με την ελληνική επανέκδοση του ιστορικού πια «We Gonna Feel It» και συνεχίζουμε με το νέο Radio Mix της τελευταίας κυκλοφορίας του Antoine Clamaran. Σε αυτό το σημείο κάνουν την εμφάνιση τους οι Deadmau5 με το νέο edit του πασίγνωστου «Pjanoo», το οποίο ετοιμάζει το έδαφος για το κόλλημα των τελευταίων ημερών, που δεν είναι άλλο από το «Her World Goes On (Digital Freq Extended Mix)». Ένα κομμάτι των Justin Michael & Kemal, που συνδυάζει ωραία φωνητικά με ηλεκτρονική ενέργεια, με τους Armin Prayd και Niels Van Gogh να γράφουν τον επίλογο στο πρώτο μέρος του Music Scouter με το «On».

We Gonna Feel it (dj helyos 2010 rework) – Deep Dish & Chris Lawyer

Live your dreams ( Radio Mix) – Antoine Clamaran feat Soraya Arnelas

Pjanoo (Deadmau5 WMC 2010 Edit) – Eric Prydz

Her World Goes On (Digital Freq Extended Mix) – Justin Michael & Kemal

On (Vocal Club Mix) – Armin Prayd & Niels van Gogh

.

Hip-Hop/R&B

Aς δούμε λοιπόν και τα urban hits, τα οποία έχουν αρκετό R&B flabour. Kardinal Offishal και Akon συνεχίζουν την επιτυχημένη τους συνεργασία και ο T-Pain ακούγεται με το νέο του single έτοιμος για το επόμενο LP του. Η Shawnna παίζει «Hide And Seek» και χρησιμοποιεί μια παλιά καλή φόρμουλα περασμένων ραδιοφωνικών hip-hop επιτυχιών. Διπλή δόση Ne-Yo, με την πρώτη δημιουργία να δέχεται την βοήθεια της Brandy και στην συνέχεια να συμμετέχει στο νέο track του Rick Ross. Για το τέλος φύλαξα το πολυαναμενόμενο video clip του Drake, για τον τελευταίο τίτλο του, «Over».

Body Bounce – Kardinal Offishal feat. Ne-Yo

Kiss Her – T-Pain

Hide And Seek – Shawnna (feat. feat. Twista, One Chance and Sophia Fresh)

She’s Right Here – Ne-Yo feat. Brandy

Super High – Rick Ross feat. Ne-Yo

Over – Drake

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος