Χαμός έγινε αυτή την εβδομάδα στα δικά μας Club Charts. Πάνω από δέκα (!!) new entries είχαμε στα Top 50 κομμάτια που ακούγονται αυτές τις μέρες στα κέντρα διασκέδασης. Δυνατά τραγούδια τα οποία τα είχαμε ακούσει στον Music Scouter τις περασμένες εβδομάδες και που φαινόταν ότι αργά η γρήγορα θα εμφανιστούν στις υψηλές θέσεις των Dj Playlists. Οπότε σήμερα ασχολούμαστε αποκλειστικά μετά κομμάτια που ανέβηκαν από το 0 κατευθείαν στην πρώτη 50αδα.

Συνήθως μετά από live εμφανίσεις ο καλλιτέχνης ανεβαίνει αυτομάτως στην εκτίμηση των ακροατών και έτσι ανεβαίνουν οι επιτυχίες του στα charts. Το «Memories» είχε πέσει εκτός των charts και αυτή την εβδομάδα πήδηξε από το 0 στο 30! Βέβαια, εμείς θα επικεντρωθούμε στο νέο του hit που κάνει παρθενική εμφάνιση στο νούμερο 47 με τον τίτλο «Her World Hoes On». Συνέχεια με το πιο R&B «I Like» που ξεπετάχτηκε στο νούμερο 24 και που προσπέρασε την διπλή προσπάθεια των R.I.O με τα δύο καινούργια τους κομμάτια ( ).

Her World Goes On – David Guetta feat. Bruno Mars

I Like – Keri Hilson

Ανεβαίνουμε στο Top 20 και συναντάμε το «So Long (Rivaz Club Mix)», ένα hit που αμέσως με κέρδισε πριν από ένα μήνα, ανεβαίνοντας με την μία στην 19η θέση. Την τυχερή 13η θέση έπιασε το «Gaya» των Sidekick και ακριβώς δυο spots πιο πάνω βρίσκεται το «The End» από τον Reckless. Κλείνουμε με την πιο εντυπωσιακή επιστροφή των τελευταίων εβδομάδων, του «This Is My Life» του Edward Maya. Από εκεί που είχε φύγει από το προσκήνιο επανεμφανίζεται στο νούμερο εννέα.

So Long ( Rivaz Club Mix ) – Otherview

Gaya ilk! (Original Mix) – Sidekick

The End – Reckless

This Is My Life – Edward Maya

.

Κλείνουμε το σημερινό άρθρο με το τελευταίο hit του Tom Boxter που μας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην 34η θέση. Τέλος, ρίχνουμε μία ματιά όπως πάντα στα Top 3 spots, όπου για άλλη μία φορά ήταν υπόθεση των ίδιων προσώπων που μας απασχολούν σε αυτές τις θέσεις το τελευταίο 20ήμερο.

.

.

TOP 3

3. Ke$ha – Tik Tok

2. Meet Me At The Half Way – Black Eyed Peas

1. One Love – David Guetta feat. Estelle

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος