Ένα επταήμερο με πολλά hits και νέες κυκλοφορίες ήταν αυτό που μας πέρασε. Γνωστά groups και Djs παρουσιάζουν τα ολοκαίνουργια τραγούδια, με αρκετά από αυτά να εμφανίζονται έτοιμα για μία δυναμική είσοδο στα charts. Τέσσερα Dance/House tunes και τέσσερα Urban κομμάτια δημιουργούν την σημερινή tracklist του Music Scouter!

.

.

Dance/House

H αρχή γίνετε με το φρέσκο Original Mix από τη νέα επιτυχία των Faithless, που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Η Laidback έκδοση του «Leave The Pjanoo Behind» είναι επίσης πολύ έξυπνη, όπως και το Remix των Play & Win. Επέλεξαν άλλη μία φορά ένα hit της Inna και του έδωσαν εμφανέστατα το κάτι παραπάνω, με το τελευταίο house tune να είναι το «Dancin» σ’ ένα Antoine Clamaran Remix.


Not Going Home (Original Mix) – Faithless

.

Leave The Pjanoo Behind ( Laidback Luke Mashup) – Eric Prydz feat. Alex Moreno & Deborah Cox

.

No Limit ( Love Clubbing by Play And Win) – Inna

.

Dancin (Antoine Clamaran Remix) – Erick Morillo, Jose Nunez & Harry Romero ft. Jessiva Eve

.

Hip-Hop / R&B

Σίγουρα η νέα κυκλοφορία του Flo-Rida κεντρίζει την προσοχή των ραδιοφώνων και των clubs, αφού συμμετέχει και ο T-Pain στο ρεφρέν. Συνέχεια με το «Hello Good Morning», που μετά την ζωντανή εμφάνιση του Diddy σε τηλεοπτικό show έχει μαζέψει αρκετό buzz στο διαδίκτυο. Το τρίτο κομμάτι που μου έκανε click, ήταν το «Shutterbu του Big Boi, που απ’ ότι φαίνεται ετοιμάζει ένα πολύ προσεγμένο album. Κλείνω με Bishop Lamont, που ζήτησε την βοήθεια του ταλαντούχο John Mayer στα φωνητικά της νέας δημιουργίας του γνωστού westcoast rapper.

.

Zoosk Girl – Flo-Rida feat. T-Pain

.

Hello Good Morning – Diddy feat. T.I.

.

Shutterbug – Big Boi

.

Gone – Bishop Lamont feat. John Mayer

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος