Η μεγάλη εβδομάδα ξεκίνησε και πολλοί από εσάς βρίσκεστε ήδη σε διακοπές, σωματικά και ψυχικά. Ότι πρέπει λοιπόν για να ενημερωθείτε για τα τις καινούργιες επιτυχίες που εμφανίστηκαν από το διάστημα που πέρασε από το τελευταίο Music Scouter. Νέο David Guetta song, καινούργια remixes για Bob Sinclair και Sophie Ellis Bextor, αλλά και φρέσκα urban hits με B.O.B, Big Boi, T.I. και πολλούς άλλους.

.

Dance/House

Τρία νέα dance tunes από γνωστούς Djs μας κρατούν σήμερα συντροφιά, με τον David Guetta να βρίσκεται πάντα μέσα στην επικαιρότητα. Αυτό το αναφέρω, αφού δεν είναι τυχαίο πως για το νέο του κομμάτι επέλεξε τον Bruno Mars, που σημειώνει τεράστια επιτυχία στα παγκόσμια charts μαζί με τον B.O.B. Στην συνέχεια μπορείτε να απολαύσετε το Michael Calfan Remix από την τελευταία κυκλοφορία του Bob Sinclair και την καινούργια έκδοση του “Bittersweet από τους Freemasons, που αν μη τι άλλο ακούγεται ανώτερη από την αυθεντική δημιουργία.

Her World Goes On – David Guetta feat.Bruno Mars

.

I Wanna (Michael Calfan Remix) – Bob Sinclar feat. Sahara & Shaggy

.

Bittersweet (Freemasons Remix) – Sophie Ellis Bextor

.

Hip-Hop / R&B

Το Nothin On You (Remix) δεν έχει κάποια επεξεργασία στον ήχο του, απλά εμφανίζεται ο Big Boi (μέλος των Outkast) στο rap μέρος, κατά την διάρκεια του τραγουδιού. Από εκεί και πέρα έχουμε νέα δυνατή συνεργασία σ’ ένα μόνο κομμάτι, αυτή των Jamie Foxx, T.I. και Justin Timberlake . Η συνέχεια παραμένει σε πιο R’N’B Club tunes, με τα νέα remixes των Pitbull( ΌΧΙ, δεν είναι νεκρός) και Gucci Mane αντίστοιχα. Η τελευταία επιλογή διαφέρει από τα υπόλοιπα τέσσερα, αφού πρόκειται για ένα πιο χαλαρό track, από τους πολύ καλούς Little Brother.

Nothin On You (Remix) – B.O.B Feat. Big Boi

.

Winner – Jamie Foxx feat. T.I. & Justin Timberlake

.

Alright (MR. 305 Remix) – Pitbull feat. Machel Montano

.

Lemonade (Remix) – Gucci Mane feat. Fabolous, Trey Songz & Nicki Minaj

.

Star – Little Brother

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος