Η εβδομάδα των μεγάλων επιστροφών θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του σημερινού Clubbing Update. Αρκετά κομμάτια που είχαν κάνει πολύ δυναμικές παρουσίες πέρσι, σκαρφαλώνουν και πάλι σιγά σιγά στις πρώτες 50 θέσεις. Δείτε σήμερα τις πέντε μουσικές προτάσεις για το Σαββατόβραδο σας, βασισμένες όπως πάντα στην κίνηση των ελληνικών Dance/House Charts.

.

Ένα hit που είχα ξεχάσει κυριολεκτικά και μου το θύμισαν αυτές τις μέρες. Το «Why Don’t You» είχε μεγάλη πέραση τον περασμένο Αύγουστο φτάνοντας μέχρι και τα Top 10, όμως με την πάροδο του χρόνου αποχώρησε από τις υψηλές θέσεις. Το καλοκαίρι όμως βρίσκεται κοντά και οι Gramophonedzie κάνουν την επανεμφάνισή τους στις χαμηλές θέσεις.

Why Don’t You –  Gramophonedzie

.

Δυναμική συνέχεια με τα «Soul & The Sun (Jerome Isma-Ae Remix)» και «Baby Don’t Cry» . Το δεύτερο είναι ένα σχετικά νέο tune, που αν δεν κάνω λάθος προέρχεται και πάλι από ένα σχήμα από την Ρουμανία. Με την δεύτερη φορά καταλαβαίνει κανείς ότι είναι χαρά των καλοκαιρινών μαγαζιών και αναμένετε να μπει στις ραδιοφωνικές επιλογές λίαν συντόμως.

Soul & The Sun (Jerome Isma-Ae Remix) – Filo & Peri feat. Eric Lumiere (πρώτη φορά στο Top 50)

.

Baby Don’t Cry – One-Effekt (ανέβηκε 10 θέσεις και στο νούμερο 48)

.

Τέλος, μαζί με την πολύ ωραία house έκδωση του «New Moon ( The Meadow )» (από το 41 στο νούμερο 35), έρχεται και ένας γνωστός μας από τα παλιά. Το remix του «Bad Things» από τον Morgan Page είχε φτάσει και στο Top 5 στο παρελθόν και μετά από πολλές πτώσεις, φαίνεται να σταθεροποιείται στο νούμερο 28.

New Moon ( The Meadow ) ( Mat’s Dream Vocal Mix ) – Mat’s Mattara Vs Alex Avenue

.

Lal Meri feat. Carmen Rizzo – Bad Things ( Morgan Page Remix )

Μετά από τόσες εβδομάδες που δεν κινούταν τίποτα στο Top 3, υπήρξαν μεγάλες ανακατατάξεις. Medina και Dj Project έπεσαν για πρώτη φορά μετά από πολλές εβδομάδες από την κορυφή, στο νούμερο τέσσερα και επτά αντίστοιχα. Το «One Love» ανέβηκε από το τρία στο νούμερο δύο, δείχνοντας ότι ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του, το ελληνικό κοινό συνεχίζει να το λατρεύει. Βέβαια, η έκπληξη ήταν ότι το «Meet Me At Halfway» των Black Eyed Peas βρέθηκε στην πρώτη θέση, και λέω έκπληξη, μια και δεν πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χορευτικό – club τραγούδι.

3. Tik-Tok – Ke$ha

2. One Love – David Guetta

1. Meet Me At The Half Way – Black Eyed Peas

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος