Πολλά καινούργια κομμάτια ξεφυτρώνουν την τελευταία περίοδο στην ηλεκτρονική μουσική. Νέα singles και remixes εμφανίζονται κάθε εβδομάδα στην Dance/House μουσική σκηνή. Και η urban δεν πάει πίσω όσον αφορά τις κυκλοφορίες νέων τραγουδιών, αλλά αυτόν τον καιρό βγαίνουν όλο και περισσότεροι ολοκληρωμένοι rap/r&b δίσκοι παρά μεμονωμένα tracks. Ας δούμε λοιπόν ποιες νέες δημιουργίες ξεχώρισαν από τις διαρροές στο διαδίκτυο.

Dance / House

Ξεκινάμε όπως κάθε φορά με τα κομμάτια από αγαπημένους Djs. Το πρώτο είναι το νέο tune των R.I.O με τον τίτλο «Lay Down». Ένα χαλαρό τραγούδι με τον κλασσικό ήχο του γκρουπ και μετά από αυτό ακολουθεί στον ίδιο ρυθμό ένα remix της μεγάλης επιτυχίας των No Doubt, από τους δικούς μας Playmen . Η τρίτη επιλογή είναι το Extended Mix του τελευταίο hit των The Disco Boys. Είμαι σίγουρος ότι το «I Surrender» αναμένετε να βάλει φωτιά σε αρκετά clubs με το κολλητικό hook και την έξυπνη παραγωγή του. Το πακέτο των Dance/House επιλογών κλείνει το «So Many Times (Funk D Bootleg)» και ο Antoine Clamaran με την δικιά του έκδοση του «Dancin», μία δημιουργία του Eric Morillo .

Lay Down – R.I.O.

.

Don’t Speak (Playmen Remix) – No Doubt

.

I Surrender (Extended Mix) – The Disco Boys

.

Dancin (Antoine Clamaran Remix) – Erick Morillo feat. Jessica Eve

.

So Many Times (Funk D Bootleg) – Gadjo

.

Hip-Hop / R&B

Τα δύο πρώτα tracks απαρτίζονται από τους Akon και Rihanna. Το «Dj» είναι το καινούργιο single του αγαπημένου R&B τραγουδιστή και αμέσως μετά από αυτό, μπορείτε να ακούσετε το τελευταίο Remix του Rudeboy, με την συμμετοχή του Demarco. Από εκει και πέρα, απολαύστε δύο ολοκαίνουργια hip-hop video clips από γνωστούς rappers. Το «Beamer, Benz Or Bentley» είναι το η πρώτη δουλειά από τον επερχόμενο δίσκο του Lloyd Banks, που ακούγεται ότι θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι. Τον επίλογο στο σημερινό άρθρο, τον γράφει ο Memphis Bleek, με το «Still Ill», για το οποίο ακούστηκαν πολλά κολακευτικά λόγια. Λογικό λοιπόν να επιλέξει ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης να βγάλει ένα βίντεο για την προώθηση αυτού του τραγουδιού.

Akon – DJ

.

Rudeboy (Remix) – Rihanna feat. Demarco

.

Beamer, Benz Or Bentley – Lloyd Banks ft Juelz Santana

.

Still Ill – Memphis Bleek

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος