Παρασκευή και οι περισσότεροι από εσάς περιμένετε πώς και πώς το weekend. Γι’ αυτό κι εγώ ετοίμασα μία μουσική συλλογή με ολοκαίνουργια διαμάντια που ξεχώρισα αυτήν την εβδομάδα από τις νέες κυκλοφορίες που άκουσα. Τέσσερα House τραγούδια, με το ένα να κάνει μπαμ ότι θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό. Σήμερα που είναι και η εκπομπή μου στο www.hotstation.gr στις 21:00, ήταν αδύνατον να μην έχουμε εμφανίσεις από Hip-Hop και R’n’B καλλιτέχνες στο Music Scouter. Remixes, single και δημιουργίες από Mixtapes, όλα μαζεμένα όπως πάντα στο Music Scouter.

Dance/House

Προανήγγειλα στην εισαγωγή ότι ανάμεσα στα ηλεκτρονικά tunes θα υπήρχε και ένα κομμάτι με αρκετό hit potential. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα τρία έχουν να ζηλέψουν κάτι από το φοβερό So-Long των Otherview. Το Bob Synclair Remix του Free 2010 είναι μία πετυχημένη ήμι-χαλαρή έκδοση και το Dust In Gravity από τους Delirium remixαρίζεται και πάλι από Niels Van Gogh. Το τέταρτο τραγούδι της παρέας είναι ένα άκρως δυνατό και καλό mix από τον Mark Simmons του καλοκαιρινού Keep On Rising του Ian Carey.

Free-2010 ( Bob-Sinclar-Remix )

.

Dust in Gravity ( Niels-Van-Gogh-vs-Dave-Ramone-Mix )

.

Keep On Rising ( Mark-Simmons-Remix )

.

So-Long- ( Rivaz Club Mix )

.

Hip-Hop/ R&B

Οι επιλογές στον urban τομέα του σημερινού Music Scouter χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Από την μία πλευρά, δύο άκρως mainstream hits όπου έχουμε ένα mix από R’N’B και Rap συμμετοχές. Από την άλλη, το ολοκαίνουργιο single του T.I., ο οποίος ανακοινώνει με τον τίτλο του single ότι επέστρεψε για τα καλά. Κλείνουμε με μία πολύ καλή συνεργασία από τον Young Chris ( πρώην μέλος τον Young Gunz) και του rookie της παρέας J. Cole. Για τον τελευταίο αρχίζω και πιστεύω ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα κάνει το μεγάλο μπαμ στην μουσική βιομηχανία.

Ribbon (Remix) – Mariah Carey feat. The Dream & Ludacris

Supa Stunnas – R.Kelly feat. Yo Gotti

I’m Back – T.I.

Still The Hottest – Young Chris feat. J. Cole

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος