Αυτή την εβδομάδα έτυχαν πολλά Mixtapes μαζεμένα και γι αυτό δεν μπορούσα να προσθέσω άλλες τρεις προτάσεις που είχα στο μυαλό και που είχαν κυκλοφορήσει την ίδια περίοδο. Θα ήταν αρκετά υπερφορτωμένο το άρθρο, οπότε είπα να βγάλω ένα έκτακτο Mixtape Empire, που συμπληρώνει την τελευταία λίστα. Η θεματολογία των συγκεκριμένων tapes μου έκανε την δημιουργία του άρθρου ακόμα πιο εύκολη, αφού…

…πρόκειται για τρεις προτάσεις από τον ίδιο Dj και με το ίδιο περιεχόμενο. Η μόνη διαφορά βρίσκεται στους πρωταγωνιστές της κάθε δισκογραφικής δουλειάς. Ο Dj Delz έφτιαξε τρία διαφορετικά «Jackin For Beats» τις εβδομάδες που μας πέρασαν. Σε αυτά μπορείτε να βρείτε μια συλλογή από freestyles απ’ όλους τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες. Το πρώτο που επέλεξα είναι το«Joell Ortiz Freestyle Collection» που επικεντρώνεται στον αγαπητό rapper και στα υπόλοιπα μέλη του supergroup Slaughterhouse. Ο λόγος είναι πως μου φάνηκε πιο συμπαγές σε μία άμεση σύγκριση με τα «South Cypher Edition» και «Eastcoast Cypher Edition». Βέβαια για όσους δεν έχουν και σε μεγάλη υπόληψη το γνωστό rap group, θα απολαύσουν περισσότερο τα δύο CD που έχουν στην tracklist μεγαθήρια της hip-hop μουσικής σκηνής. Ότι πρέπει για όσους ψάχνουν να βρουν μπόλικα freestyle-tracks χωρίς να ακούσουν άπειρα Mixtapes για να τα ανακαλύψουν.

Dj Delz

1. Jackin For Beats: Joell Ortiz Freestyle Collection

2. Jackin For Beats: Eastcoast Cypher Edition

3. Jackin For Beats: Southern Cypher Edition

Classic Mixtape:

Dj Exclusive – The Freestyle Manual

Δεν γινόταν να μην υπάρχει και μία δουλειά πριν εμφανιστεί ο Dj Delz και που να ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα. Ο Dj Exclusive παρουσίασε πριν από μερικά χρόνια το«The Freestyle Manual» με κεντρικό πρόσωπο τον Eminem. Εδώ πέρα θα μπορείτε να βρείτε διάφορα freestyles που σχετίζονται μαζί του και που έχουν βγει στην δημοσιότητα έως το 2006.

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος