Η ανοιξιάτικη περίοδο έχει ξεκινήσει και μαζί της επανεμφανίζονται και κάποιες παλαιότερες dance/house επιτυχίες στα dj charts. Στις πρώτες θέσεις δεν κουνιέται φύλλο, αφού η Medina φαίνεται πως έχει υπογράψει συμβόλαιο με την πρώτη θέση εδώ και κάτι μήνες και το «Miracle Love» συνεχίζει να κρατάει την δεύτερη θέση. Πριν ακούσουμε λοιπόν τα τρία πιο πετυχημένα singles για αυτή την εβδομάδα, θα δούμε πιο κομμάτι του 2009 επέστρεψε στην πρώτη 50αδα και πιο τραγούδι πέρασε για πρώτη φορά στις πρώτες 20 θέσεις.

Στο νούμερο 48 επιστρέφει το «Disco Electrique» των Binglo Players και Chocolate & Puma. Πρόκειται για μία clubάτι μελωδία που όποτε παίζει σε κάποιο μαγαζί ξεσηκώνει αρκετά τον κόσμο. Δεν είχε φτάσει ποτέ πολύ ψηλά την περασμένη χρονιά και ίσως το καταφέρει αυτή την σεζόν.

Disco Electrique – Bingo Players VS Chocolate & Puma

.

Μία πιο χαλαρή μελωδία, με ωραία φωνητικά και μία ευχάριστη παραγωγή. Με λίγα λόγια, ό,τι χρειάζεται για μία ανοιξιάτικη ραδιοφωνική επιτυχία, κάτι με το οποίο φαίνεται να συμφωνούν και οι Έλληνες ακροατές που το έσπρωξαν από το 23 στο νούμερο 18.

Sound Of Missing You – Ameerah

.

Η πρώτη τριάδα είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους. Τρεις εξαιρετικές δημιουργίες που θα ακουστούν πάρα πολύ το φετινό καλοκαίρι και που τις βλέπω να πορεύονται στις πολύ υψηλές θέσεις των Dj-Charts μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου. Βέβαια αξίζει να αναφέρω, ότι το «Colours» των Morandi μπορεί να βρίσκεται στο τρίτο σκαλί του Top, όμως τις τελευταίες εβδομάδες έχει την καλύτερη παρουσία απ’ όλα τα dance hits στα Airplay Charts των ελληνικών ραδιοφώνων. Κάτι μου λέει ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι πολύ δυνατό…

3. Colours – Morandi

2. Dj Project – Miracle Love

1. Medina – You & I

* Ήθελα να προσθέσω και ένα από τα αγαπημένα μου video-clip σχετικά με το σημερινό άρθρο, αλλά έχω φάει τέτοιο κόλλημα που ήταν αδύνατον να μην μπει σαν στην πλάγια μπάρα της σελίδας «Κόλλημα της Ημέρας». Καλό Σαββατοκύριακο!

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος