Με τέσσερις κριτικές δίσκων σερί και άλλες τόσες να βρίσκονται στο περίμενε, ένα μουσικό Scouting είναι ότι πρέπει για να αλλάξει λίγο η θεματολογία. Το πρώτο κομμάτι που είχε μπει στην λίστα αυτή την εβδομάδα με είχε στο repeat τις τελευταίες μέρες. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο remix από γνωστή επιτυχία των R.I.O, όμως δεν σταματάμε εκεί, αφού έχουμε  βίντεο από Gorillaz και τα τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα του νέου τους δίσκου. Γενικότερα αυτή η εβδομάδα είχε να προσφέρει αρκετό μουσικό υλικό.Όλα αυτά στην αγαπημένη σας στήλη, όπου μαθαίνετε τα πάντα γύρω από νέα hits πριν από τους άλλους.

Dance/House

Όπως είπα και στον πρόλογο, το κομμάτι που ακολουθεί με κόλλησε με τα ωραία vocals, που συνδυάζονται άψογα με το Mondo Remix. Μία φρέσκια νέα edition της επιτυχίας των R.I.O που σίγουρα θα ακουστεί μαζί με το Original Vocal Mix του «Still Breathin». Δύο νέες εκδώσεις που εμφανίστηκαν αυτό το δεκαήμερο, όπως και το ολοκαίνουργιο Original Mix του «Givin It Up», στο οποίο εμφανίζεται η γνωστή Sonique.

Something About You ( Mondo Remix)

.

Still Breathin ( Original Vocal Mix)

.

Givin It Up (Original Mix)

.

Hip-Hip / R&B

Εδώ κι αν έχουμε νέο υλικό. Ξεκινώντας με την R&B πλευρά του άρθρου, έχουμε την Christina Millian που πήρε (άλλη μία) καλή παραγωγή από τον The Dream. Το κομμάτι ταιριάζει στο Music Scouter, αφού ονομάζεται «Too New»και συγχρόνως δίνει μία ωραία πάσα για το «Sex Room» του Ludacris από τον δίσκο «Battle Of The Sexes». Το επόμενο track εμφανίστηκε πριν από μερικές ώρες και πιο πολύ το έβαλα λόγο τίτλου, πάρα επειδή ξεχώρισε. Πρόκειται για το πρώτο single του Drake, που περίμενε πολύς κόσμος, αλλά προσωπικά περίμενα κάτι καλύτερο για πρώτο single. Κλείνουμε το urban μέρος του post με το «Lose My Mind» από τον Young Jeezy, ο οποίος συγκαταλέγεται στους καλλιτέχνες που έχουν καθυστερήσει αρκετά όσον αφορά την κυκλοφορία του νέου δίσκου του.

Too New – Christina Milian Feat. The-Dream

.

Sex Room – Ludacris feat. Trey Songz

.

.

Over – Drake

.

Lose My Mind – Young Jeezy (feat. Plies)

.

.

Το «Plastic Beach» όπως καταλάβατε και από το review που έγραψα μου άρεσε πάρα πολύ, σε βαθμό που παράγγειλα την Experience Edition η οποία συμπεριλαμβάνει και DVD με Making Of. Για το εάν αξίζει μία τέτοια κίνηση θα σας ενημερώσω μόλις βρω χρόνο και δω την ταινία/video. Μέχρι τότε ρίξτε μία ματιά στο «Stylo» video clip, αλλά και στα τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα που κυκλοφορούν, για να ξέρετε ποια version αντιστοιχεί  σε κάθε CD.

Japanese Edition –  Συμπεριλαμβάνει ένα bonus κομμάτι, με τον τίτλο Pirates Progress (το link οδηγεί στο video του τραγουδιού.  

Κανονική έκδοση

Experience Edition ( με DVD )

I-Tunes Deluxe Edition ( συμπεριλαμβάνει το κομμάτι Pirate’s Progress και άλλο ένα bonus track με τον τίτλο Three Hearts, Seven Seas, Twelve Moons )

Stylo ( με συμμετοχή του Bruce Willis)

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος