Στα Dance/House charts συνεχίζει να ζει και να βασιλεύει το You & I στην κορυφή, όπως και τις προηγούμενες εβδομάδες. Σήμερα πρόσεξα τρία τραγούδια που βρίσκονται στις κάτω κάτω θέσεις, με κάποια από αυτά ήδη να ακούγονται στα ραδιόφωνα και σε αρκετά κέντρα διασκέδασης. Στο τέλος του άρθρου κλείνω με την τέταρτη και πιο χαλαρή μουσική επιλογή για το Σαββατόβραδο, από ένα hit που σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο βρισκόταν στην πρώτη θέση.

Το “Maktoub” το είχα ακούσει κάπου πριν από κάτι εβδομάδες, αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να θυμηθώ που. Πόσο μάλλον τον τίτλο του κομματιού, που για καλή μου τύχη έτυχε να ανέβει στην πρώτη 50αδα ( ήταν στο νούμερο 54 ) και να είναι ακριβώς αυτό το που έψαχνα. Έχει 100% το hit potential και πιστεύω ότι όσο περνάνε οι μέρες θα πάει ακόμα ψηλότερα.

Maktoub ( Long Edit ) – Sean Bay & Mehdi Mouelhi

Αντίθετη πορεία έκανε η μουσική δημιουργία του Gareth Emery που έπεσε κατά πέντε θέσεις ( 48-43 ). Ένα αρκετά catchy single που ειδικά στο «Sound Of Garuda Mix» ακούγεται ακόμα πιο ανεβασμένο και βοηθάει τα πανέμορφα vocals της Emma Hewitt. Πιο ψηλά απ’ όλους στην σημερινή εβδομαδιαία tracklist βρέθηκε ο Morgan Page με την τελευταία του δουλειά, «Fight For You». Αναρριχήθηκε στην πρώτη 30αδα και συγκεκριμένα στο νούμερο 27. Ήρεμο tune, με κολλητικό ρεφρέν και που σίγουρα θα μας κρατήσει συντροφιά για αρκετό καιρό ακόμα.

I Will be the Same (Sound of Garuda Mix) – Gareth Emery ft. Emma HewittFight For You – Morgan Page

Βάζω μία τελεία στο σημερινό Saturday Is Clubbing Day, με το περσινό number one hit. Το χιλιοπαιγμένο, αλλά πάντα αγαπημένο «Dancing In The Dark», είχε κατακτήσει για τα καλά το υψηλότερο σκαλί ακριβώς τέτοια εποχή το 2009, κάνοντας και εκείνο ένα πολύ δυναμικό σερί.

Tanto Project – Dancing In The Dark (…Side Of The Moon)

About Author

Έκτωρ Αποστολόπουλος